Cipő gondok, te vennél még téli, hóba való cipőt?
Figyelt kérdés
Édesegyetlenszerelmetes fiam úgy szétrúgta tegnap a téli cipőjét, hogy nincs talpa, és ott vagyok abban a dilemmában, hogy vegyek e új hóba is jó cipőt(február lévén), vagy hordja csak az őszi cipellőjét.
Ha veszek, nem lesz hó, nem veszek lesz hó.
Ti vennétek még?
2014. febr. 14. 18:04
11/11 zabmester válasza:
Én már nem veszek, pedig nálunk is aktuális lenne. Fiacskám szintén szétrúgta a téli cipőjét, levált a talpa. Van egy bakancsa is, nem ázik be, nincs baja, csak kissé kopottas, de ha olyan lenne az idő, ezt még fel lehet venni, amúgy meg jó most a sportcipő is, én már csizmát nem veszek erre a télre, mire megint hó lesz, úgyis kinövi, potyára meg nem akarok venni egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!