Cipő gondok, te vennél még téli, hóba való cipőt?
Édesegyetlenszerelmetes fiam úgy szétrúgta tegnap a téli cipőjét, hogy nincs talpa, és ott vagyok abban a dilemmában, hogy vegyek e új hóba is jó cipőt(február lévén), vagy hordja csak az őszi cipellőjét.
Ha veszek, nem lesz hó, nem veszek lesz hó.
Ti vennétek még?
Én nem vennék.Megnéztem az időjárás előrejelzést 1 hónapra,vagyis március 15.-ig,és nem mondd már havazást.
8-15 fok várható addig,bár esőt azt mutat.
Én nem vennék.
Ha tényleg ránkszakad a hó, hozamosabb időre, akkor vennék majd akkor egy olcsó hótaposót, arra a pár napra-hétre jó lesz, de én a 30 napos előrejelzésben nem látok havat...és hideget sem, de persze ez napról napra változik...
akkor vegyél légyszíves mert én már rohadtul nem vágyom télre!
tehát holnap első dolgod legyen,hogy megveszed, én meg megyek és veszek tavaszi cipőt! oké??? :D
Attól függ, mit értessz "hóban is jó" cipőnek!
Vízatlan, kifejezetten téli lábbalit, vastag béléssel? - Na olyat már tuti nem vennék!
Vagy mezei télinek mondott, ámde hóban szétázós, nem vízhatlan bakancsot? - Vennék, a legtöbb "téli" cipő ilyen. Arra a kb.2 hónapra tökéletes lesz, ha pl.esik az eső, netán hó. És nem mellesleg most kb.ezeket már féláron adják!
:D Idénre olyan téli felszereléssel készülem a kicsiknek, hogy lesznek vagy -20fokok, de vígan ellegyünk kint. Erre tessék, dugig a szekrény overállal, meleg ruhával... és ha háromszor volt rajtuk...:) ezért írtam, ha nem veszek igazi hóban átázás nélküli cipőt, akkor leszakad az évszázad hava:)
Az őszi cipője csak azért nem jó erre a feladatra, mert nem vastag a bélése, és nincs magas szára. De erre a kellemes időre pont jó:)
Hát bízom benne, hogy most már nem lesz tél, ennyi is elég volt belőle(kopkop nem sokáig volt igazi tél)
Jah nálunk a közeli bababolt nem tudja, hogy félron kéne osztani a téli cuccokat, a cipősboltunkban meg már nincs vagy típus, vagy méret:)
Az őszi cipője milyen?
Én sem vennék már, bár ez attól is függ, mekkora gyerekről van szó.
Mert ha pl. 2-5 éves, akkor ugye 2 szezont szinte biztosan nem bír ki 1 cipő, viszont utána előfordul, hogy fél év alatt nem nő annyit a lába, hogy kinője, nálunk volt ilyen.
Amúgy meg egy 26-27-es hótaposót tudok kölcsönadni, ha neadjisten mégis szükség lenne rá, mert nekünk 2 van :)
Köszi aranyos vagy:)
Most már bírja ki az őszivel, amíg nem kell a tavaszi félignyitott.
Fiamnak egy szezont se bír ki a cipője, ne kérdezzétek mit csinál velük, de úgy szétrúgja, hogy felismerhetetlen a cipő pár hét után... 4,5éves, és még nem nőtt ki cipőt(de egyet az ovis benticipőt, de azt is cask azért mert nem járt oviba) olyan cipőt is szétrúg pár hét alatt amire örök garanciát is vállalnának:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!