Bakonyi vezetéknévhez milyen keresztnevet adnátok kisfiúnak?
Figyelt kérdés
Ami nálunk szóba került, de nem tudunk dönteni:
Patrik, Péter, Olivér, Barnabás(Barna), Marcell, Dávid, Gábor
Akár 2 keresztneves változat is jó lenne.(Pl: Bakonyi Patrik Péter, Bakonyi Péter Gábor...stb)
De ez már a 28.hét és nagyon aggaszt, hogy nincs még nevünk...
2014. febr. 14. 16:57
11/17 anonim válasza:
Bakonyi Marcell Patrik,Bakonyi Patrik Marcell,Bakonyi Patrik Gábor,bakonyi Marcell Gábor, Bakonyi Dávid Marcell
12/17 anonim válasza:
Marcell tetszik a fentiek közül.
Ezeken kívül a Vilmos is jól hangzik a vezetéknévvel, esetleg a Martin.
13/17 anonim válasza:
Az én fiam Olivér, szóval legjobban ez tetszik, bár a ti vezetéknevetekhez nekem annyira nem passzol.
14/17 anonim válasza:
Bakonyi Bendegúz
Bakonyi Barnabás
Bakonyi Teodor
Bakonyi Bence
Bakonyi Boldizsár
15/17 anonim válasza:
Bakonyi Olivér Gábor
? :)
Vagy...
Bakonyi Brendon Gábor
Bakonyi Benjámin Gábor
Bakonyi Botond Gábor
Bakonyi Ákos Gábor
Bakonyi Áron Gábor
Bakonyi Patrik Gábor
A Gábor nevet csak azért Írtam a nevek végére, mert Olvastam, hogy sok az ilyen keresztnevű ember a családodban.
:)
16/17 anonim válasza:
Én is mikor meg láttam a vezeték nevet egyből a Gábor jutott eszembe! A Barnabás sem rossz, de nekem a Gábor jobban tetszik! Még 1 szavazat a Gáborra!
17/17 anonim válasza:
Bakonyi Dávid. "Kóstolgattam" a neveket, és ez áll legjobban a számra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!