Olyan anyukák, akik szoptatták gyermeküket?
Én nem szüntettem be, megvártam amíg elhagyja. Engem nem zavart, hogy szopik közel 3hónappal a 3. szülinapja előtt hagyta el teljesen. Persze az is igaz, hogy akkor már csak este volt.
A reggelit magától hagyta el,egyik reggel elfelejtette többet nem kérte, a délit elvitte a Mikulás, az estit rá egy hétre elfelejtette, többet nem kérte.
Tejitalt, gyerekitalt semmiképpen nem adnák neki, ezekben az ipari szemetekben nem hiszek. Cukrozott tejet, szintén nem. Tej, kakaó, macikávé cicipótlónak szintén nem, az hogy reggelihez iszik egy bögrével, az más tészta.
Nem szüntetném be a reggeli cicizést - az nem azért kell nekik, hogy igyanak vagy egyenek, hanem a mamával való összebújás, reggeli ébredezés "kelléke". Némi trükkel esetleg lehet segíteni rajta, pl kitalálsz valami érdekeset helyette - de ezzel nem nyersz magadnak alvásidőt, mert nyilván akkor fel kell kelni vele. Mi együtt alszunk, így csak felhúzom a pólómat és alszom én is tovább vele, nálunk ez nem probléma. Ha viszont csócsálódik rajta, vagy már nincs kedvem hozzá, akkor mondom neki hogy kérem vissza, meg lehet már beszélni egy ekkora gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!