Akik simán szülték 2 vagy több gyermeküket, azoknak a 2. szülés után másabb lett ott lent újra minden, vagy a 2. már nem tesz nagyobb "kárt"?
Nalam mar nem tett kart, de ez a baba meretetöl is függ. A 2. baba kislany volt es 30 dekaval kevesebb, ö nem is fajt annyira. szinte kicsusszant. 2 ev volt a gyerekek között, szerintem ez is szamit.
5 ev mulva ereztem ujra "normalisnak" ott lent magamat, a hasam is eddigre jött teljesen rendbe.
Ne izgulj, kesöbb meg szükül valamennyit es ez nem vicc. Csinalj medence gyakorlatokat, ha gondolod.
Akkor mit érezhetnek azok a szegény Nők Akiknek van 8-10 kölykük? xD
De legalább a családi pótlék miatt is Jó kedve lehet xD
Jó hát honnan tudnám mikor 1 gyereket szültem?!
Gondoltam megkérdezem azokat akik átélték.
Tehát én nem a hüvely szűkségére gondoltam,hanem úgy cakum-pakk az egészre...
Kislányom elég jó súllyal született,nekem olyan furcsa minden ott lent..mindez 13 hónapja volt már..nagyobb és lejjebb is került minden...
A második már nem osztott-szorzott a dolgon.
Az első után eléggé ki voltam borulva, a második már nagyobb kárt nem tett ott lent.
2 gyereket szültem 2 év külónbséggel. Semmi gond nincs lent, egy kicsit talán tágabb vagyok, de a férjem szerint nincs külónbség. A doki szépen varrta össze a gátamat. A hasam szep lapos, nincs látszatja annak, hogy 10 hónapja szültem.. Terhességi vsíkjaim nincsenek.
Gátizomtornát, ha eszembe jut, akkor csinálok.
Nyilván szerepe van a genetikának, szerencsenek, dokinak, babának abban, hogy mennyire alakul át a tested. Nekem nagyon nagy szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!