Olyan előfordulhat, hogy egy nőnek szülés után nagyobb lesz a melle, mint előtte?
Sokszor van ilyen?
És a benne maradt tejtől nagyobb?
Egyrészt ha van teje az anyukának, akkor attól is nagyobb lesz a mell szülés után, és amikor elapad a tej, akkor az kisebb is lesz, mint mikor még volt tej benne.
Viszont ha az illető anyuka testsúly tekintetében több, mint szülés előtt, akkor mivel a mell zsírszövetekből áll, ezért ha van rajta több kg, akkor az a zsír a mellen is megtalálható, így ha nem fogy le a testsúlyából szülés után, akkor az a mellen ott is marad, ezáltal nagyobb lesz a melle. De ha lefogy, akkor a melléből is le fog menni.
Nekem ugyanakkora lett a szoptatás abbamaradása után a mellem, mint szülés előtt.
Én mindig is kismellű voltam, de abban a rövid időszakban, amíg szoptatni tudtam, olyan cicijeim lettek, amilyenekről álmodni sem mertem volna korábban :D
Akkoriban hordtam az összes olyan ruhámat, amiket korábban azért nem viseltem, mert elöl nem volt mivel kitölteni :D Utána persze kisebb lett, de nem olyan kicsi, mint eredetileg volt, úgyhogy ebből a szempontból jól jártam, még lógós sem lett. Oké, nem lettem így sem az a tipikus bögyös alkat (pedig el tudnám viselni), de határozottan nagyobb lett, mint régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!