Mekkora két éves fiad ill. lányod?
Az én fiam 16 kiló és 98-100 cm kb. Hatalmas gyerek, ovisok közt simán elmenne. Doktor néni mindig mondja, hogy hatalmas, de én sem vagyok kicsi, férjem pedig 193 cm.
Szerintem testvére is hasonló méretű lesz, mert lány, három hónapos és 66 cm ill. 6,5 kg.
A fiam 28-án volt 2 éves, pont tegnap voltunk a 2 éves státuszon:-)
Őt 12 kg-nak mérték, de tuti nincs annyi, mert ruhástól, pelenkástól lett lemérve. 2 hete itthon 10,8 kg-nak mértük tök mesztenül. (tehát 11 kg körül van) És 87 cm.
A fiam két évesen kereken 100 cm volt és 16 kg színizom (kockás hassal, keskeny csípővel, széles vállal, vakító kék szemekkel és vörösesszőke hajjal....én kis viking harcosom).
ja és 26-os lábbelit hordott két évesen.
ő is nagynak számított mindig is, a nővére ovistársai voltak kb akkorák, mint a fiam, simán odébb is tette akármelyiket, mert nem csak a mérete(meg az étvágya), hanem a fizikai kapacitása is hatalmas volt mindig.
most 4 éves, még mindig magasabb az átlagnál, de már nem ennyire kirívóan. viszont az ereje megmaradt.
jelenleg 29-30-as lábbeliket hord, 19 kg és 111 cm.
Utolsó vagyok megint.
Igen, én is kíváncsi vagyok. Apám oldalán csak alacsony (de nagyon masszív) férfiak vannak, anyukám oldalán viszont kifejezetten magasak-izmosak a felmenők. Én 172 cm vagyok.
A férjem oldalán mindenki viszonylag alacsony, ő mégis 185 cm... szóval kérdéses. Állítólag mindig a nagyszülők mérete a mérvadó, de nálunk minden nagymama és papa kicsike, szóval ez eleve megdől.
A lányom is magas, de ő törékeny alkatú (és pillesúlyú). A fiam viszont elképesztően izmos,erős és "sűrű", nehéz csontú is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!