Mielőtt elkezdenék bénázni a gipszkiöntéssel, aki csinált már ilyet leiná hogy csinálta?
Hűű, micsoda? Szerintem ez nagy hülyeség..ezt hogy?Hallottam má olyan esetről, hogy így égtek le egy kislány ujjai, mert ahogy kötött a gipsz, úgy forrósodott fel, és le kellett operálni aztán az ujjait, mert olyan súlyosan roncsolódtak, valamelyik hírportálon volt, néhány hónapja.
Én nem hiszem, hogy ez kivitelezhető lenne.
A kezét így is úgy is mozgatná, ha lefognátok, ordítana közben, és megijedne, mert nem értené.
Ez direkt bababarát gipsz, nem ártalmas. (állitólag)
Megtaláltam a neten amilyet vettem, belinkelem, hátha valaki csinált már ilyet.
A cikk mindenesetre érdekes.
A dobozában nem volt, mert külföldön vettem, de ezen az oldalon le van irva magyarul, meg videó is van róla, még nem néztem meg, de mostmár megnézem hátha okosabb leszek.
Köszi a válaszokat.
elég régi a kérdés, de van egy tippem hátha...
szóval ilyen kéz és láb lenyomatot nem feltételnül kell gipszbe mártva csinélni.
ismered a só liszt gyurmát? Nézz utána hogyan kell elkészíteni (nagyon egyszerü) végülis olyan mintha gyurmába nyomnád a pici kezét/lábát, aztán kell sütőbe tenni, vagy hagyni kiszáradni.
ebben a cikkben benne van a receptje
és itt egy kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!