Azok a Hölgyek, akik 35-40 éves, vagy még idősebb korban vállalnak gyerekeket megkérdezték már maguktól, hogy ne adj isten, megbetegszem és akkor ki fogja felnevelni a gyerekemet, gyermekeimet?
Nem kor kérdése. Sógornőm 39 évesen halt meg rákban, itt maradt utána egy 10 év alatti és egy közel 20 éves gyerek. Fiatalon szült, mégsem érhette meg, hogy lássa felnőni a gyerekeit.
Én 33 évesen szültem, nem vagyok az általad rizikósnak számított korosztályba, de eszembe jutott. De akkor is eszembe jutott volna, ha 25 évesen szülök, mert sajnos fiatalon is meg lehet halni :-(
A Hölgyek általában úgy szülnek, hogy Urak teherbe ejtik őket:)
Én 35 évesen szültem a másodikat, nem hinném, hogy az elkövetkezendő 20 évben több esélyem lenne a halálra mint az elmúlt 20 évben:)
39évesen szültem a kislányomat és van apukája is,aki felnevelheti ha én nem lennék...
Az édesanyám nagyon fiatalon szült és 25 évesen meghalt!!!
Legyél szives nekem megmagyarázni kedves kérdező,hogy ez hogy lehetett???
Hogyan történhetett ez meg,amikor csak 25 éves makk egészséges gyönyörű nő volt?????
Az ekkora ostoba kérdésektől egy hétig csak balra tudok nézni ,komolyan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!