Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a Hölgyek, akik 35-40...

Azok a Hölgyek, akik 35-40 éves, vagy még idősebb korban vállalnak gyerekeket megkérdezték már maguktól, hogy ne adj isten, megbetegszem és akkor ki fogja felnevelni a gyerekemet, gyermekeimet?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 16:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Arra is gondolj, hogy azokat a hölgyeket, akiknek 35-40 éves korukban még nincs gyerekük (mert pl. nem akartak, vagy nem volt megfelelő apajelölt), milyen szavakkal illetik az emberek, hogy pl. jönnek a biológiai órával, meg hogy milyen nő az, aki nem akar anya lenni, nem szül gyereket, és a többi. Meg az őket lesajnáló anyukák a "nem tudod, miből maradsz ki"-val.
2014. febr. 11. 16:34
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
juj de ostoba vagy kérdező:D
2014. febr. 11. 16:39
 13/26 anonim ***** válasza:
62%
Meg feltételezem a huszonéves nők a karrierjük építgetésével vannak elfoglalva, ami gyerekkel nem kifejezetten egyszerű.
2014. febr. 11. 16:42
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
42 évesen szültem és nem vagyok beteges.10 évet letagadhatok,sportolok.Vannak 20-30 éves ismerőseim akik ki be járnak a kórházba.21 évesen szültem az első gyermekemet,42 évesen az utolsót.De most sokkal aktívabban és tartalmasabban tudok vele foglalkozni mint annó.Az ember megérik rá.Ennek is van előnye.
2014. febr. 11. 16:43
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Hát én 36 évesen szültem..és nem gondoltam,gondolok a halálra..akkor sem gondoltam,hogy jaj nem szülök mert lehet meghalok.És nem az őskorban élünk,hogy 35-40 között akkora lenne a halálozási arány...

Az bizony lehet más kérdés ha a felmenők között nagy arányban fiatalon betegség,illetve halálozás nagy arányban előfordulna..akkor az ember már mérlegel!

2014. febr. 11. 16:43
 16/26 anonim ***** válasza:
85%
6 évesen is meg lehet halni, például rákban, de lehet 100 évesen is élni egészségesen. a 35-40 év még pont nem vészes. de később, mondjuk 45 körül már érdekes lehetett volna a kérdés...
2014. febr. 11. 16:45
 17/26 anonim ***** válasza:
92%
Képzeld, kérdező, igen. :) És még válaszolni is tudtam magamnak. Te is tudod, hogy mi lesz a gyerekeddel, ha véletlenül 25 évesen betegszel meg, vagy baleset ér? Mert tudod, sajnos bármi megtörténhet bárkivel.
2014. febr. 11. 16:48
 18/26 anonim ***** válasza:
69%
pasi vagy?
2014. febr. 11. 16:50
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
Ritka ostoba kérdés. Huszonévesek szerinted nem lehetnek betegek? Gondolkodj legközelebb egy kicsit, mielőtt megszólalsz.
2014. febr. 11. 16:52
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
Huszonévesen nehéz elképzelni, hogy van élet 30 sőt 40 év után. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy a mostani 50-es korosztály is már 65 évesen mehet nyugdíjba. 48 éves leszek az idén és van egy tíz éves fiam. Köszönöm aggódásodat, de van egy férjem, van két 20 év feletti nagy lányunk, van egy húgom, sőt még anyukám is él. Az életben semmire sincs garancia, így közülük csak felneveli már valaki a gyerekemet ha velem történne valami. A bicska nyílik a zsebemben attól, ha valaki azt gondolja, hogy egy hozzán hasonló 50 körüli ember már nincs szellemi képességei teljes birtokában, örüljön, hogy él és ne akarjon már semmit, pláne ne gyereket nevelni, mert holnap úgyis meghal.
2014. febr. 11. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!