Digitális képkeret? De milyet?
Szia! Én az alábbi oldalról rendeltem. Elég nagy a választék, és egyben sd kártyát is rendelhetsz hozzá. Tegnap rendeltem, és ma már hozzák is.
Remélem találsz Neked tetszőt! :)
Szia! Bocsi a kicsit lassú válaszért, de nálunk is van egy 4 hónapos csöppség, és most jutottam hozzá, hogy ránézzek a netre. :)
Én azt a típust rendeltem, mert tetszik a keret, és sokat tud a szerkentyű. Ráadásul én ilyet kaptam 2 éve a férjemtől, és tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve. Most a nagyszülőknek rendeltem kettőt, feltöltöm az unokájuk képeivel karácsonyra. :)
Hú nagyon kedves vagy, hogy időt szakítottál rám. Köszönöm szépen. Látom te nagyon értesz ezekhez ezért belinkelném, hogy én miket néztem ki. Bár gőzöm nincs hogy melyik mit tud. Nekem a lényeg, hogy minél többet tudjon és ha lehet akkor falra és asztalra is lehessen tenni, valamint hogy ne fekete színű legyen a keret. Leginkább ezek alapján néztem. És az árak alapján is persze. Belinkelem őket és ha van időd megnéznéd hogy szerinted melyik a legjobb? Te melyiket vennéd meg?
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
A fényképező gépünk ha ez számít pedig ilyen:
A fényképezőnk ilyen:
És van egy pendrive-k is Transcend V30/2 GB. Nem tudom ezeknek van e jelentősége csak leírtam. Előre is köszönöm. És puszi a babucidnak. Az én kislányom amúgy már 19 hónapos, de a járvány miatt nem akarom cipelni üzletről üzletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!