Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Digitális képkeret? De milyet?

Digitális képkeret? De milyet?

Figyelt kérdés
A férjemnek szeretnék venni karácsonyra ajándékba. De gőzöm nincs hogy mire kell figyelnem ezzel kapcsolatban? Egy biztos hogy ezüst színű keretet szeretnék. Árban pedig max. 30.000 Ft-ig. Akinek már van tapasztalata kérem ossza meg velem. És kérlek benneteket hogy linket is mellékeljetek. És még annyit, hogy online szeretném megvásárolni mert egy kisbabával nem egyszerű elindulni vásárolni és amúgy is járvány van. Előre is köszönöm.
2009. dec. 8. 00:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én az alábbi oldalról rendeltem. Elég nagy a választék, és egyben sd kártyát is rendelhetsz hozzá. Tegnap rendeltem, és ma már hozzák is.

[link]

Remélem találsz Neked tetszőt! :)

2009. dec. 8. 09:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. De belinkelnéd hogy pontosan melyiket rendelted meg és megindokolnád hogy miért?
2009. dec. 8. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi a kicsit lassú válaszért, de nálunk is van egy 4 hónapos csöppség, és most jutottam hozzá, hogy ránézzek a netre. :)

[link]

Én azt a típust rendeltem, mert tetszik a keret, és sokat tud a szerkentyű. Ráadásul én ilyet kaptam 2 éve a férjemtől, és tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve. Most a nagyszülőknek rendeltem kettőt, feltöltöm az unokájuk képeivel karácsonyra. :)

2009. dec. 8. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Hú nagyon kedves vagy, hogy időt szakítottál rám. Köszönöm szépen. Látom te nagyon értesz ezekhez ezért belinkelném, hogy én miket néztem ki. Bár gőzöm nincs hogy melyik mit tud. Nekem a lényeg, hogy minél többet tudjon és ha lehet akkor falra és asztalra is lehessen tenni, valamint hogy ne fekete színű legyen a keret. Leginkább ezek alapján néztem. És az árak alapján is persze. Belinkelem őket és ha van időd megnéznéd hogy szerinted melyik a legjobb? Te melyiket vennéd meg?

[link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

A fényképező gépünk ha ez számít pedig ilyen:

A fényképezőnk ilyen:

[link]

És van egy pendrive-k is Transcend V30/2 GB. Nem tudom ezeknek van e jelentősége csak leírtam. Előre is köszönöm. És puszi a babucidnak. Az én kislányom amúgy már 19 hónapos, de a járvány miatt nem akarom cipelni üzletről üzletre.

2009. dec. 8. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a 2. és a 4. elég sokat tud. Én őket javasolnám, de a belinket keretek mind nagyon jók. Bármelyiket választod, biztos, hogy nagyon fog örülni a férjed! :) Főleg, ha feltötitek a baba képeivel! :)
2009. dec. 11. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Húú aranyos vagy, de már meg is jött az ajándék. Én végülis az 1. válaszottam. Remélem az is jó lesz. Így kinézetre hatalmas :) Én sokkal kissebbnek gondoltam. Minden esetre köszönöm a segítségedet. És meghitt ünnepeket kívánok nektek.
2009. dec. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!