Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik mostanában vállalnak...

Akik mostanában vállalnak gyereket, miért teszik? (a kategória nem az igazi)

Figyelt kérdés

Jó,és biztonságos világnak tartják ezt,a szerettük számára?

Senki,nem gondol arra,hogy rosszul is alakúlhatnak a dolgok. Ez egyfajta önzés?

2014. febr. 9. 18:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Milyen igazság? Tényleg keres fel egy orvost,egy már ártalmas másra is.
2014. febr. 9. 19:45
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Mond neked mi a bajod? Ennyire félsz az élettől? Én nem félek tőle. Élek, és nem arra gondolok, hogy jaj mi lesz ha elüt egy autó. Szerintem neked nem árt egy orvost felkeresni mert agyilag valami nagyon nem stimmel nálad valami, ha így rettegsz attól ami esetleg meg sem történik.
2014. febr. 9. 19:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Én attól rettegek,ami megtörténhet,és másokat is sajnálok,ha nem az ő hibájuk.(baj nélkül meg nem létezik élet,élet nélkül viszont nem létezik baj)Én a második verziót szeretném.Fádalom félelem és szenvedés nélkül.nem jobb lenne?
2014. febr. 9. 19:55
 14/21 anonim ***** válasza:
A megoldás arra a halál,ha te arra vágysz hát tessék.Személy szerint én élni szeretnék,és fogok is,és nem fogom végig rettegni az életem mert akkor semmi értelme,nem tudom hány éves vagy ha csak egy tini majd kinövöd talán ha felnőtt akkor kezeltesd magad.
2014. febr. 9. 20:10
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

A fájdalom és a szenvedés az élet része,ugyan úgy,mint a halál. Ezt el kell fogadni,mert attól,hogy egy burokba bezárkózik az ember,és nem vállal családot attól bizony egy nap meg fog halni. Csak nem mindegy,hogy úgy halsz meg,hogy nem éltél igazán, és az egész életedet végig rettegted vagy úgy halsz meg,hogy vannak szeretteid és éltél,és boldog voltál.

Persze egy bizonyos mértékű félelem kell,de nem kell átesni a ló túl oldalára. Nyilván én is sajnálok minden embert aki meghal főleg önhibáján kívül,de sajnos ilyen az élet.

A gyerekvállalásra pedig sok mindent lehet mondani,de azt,hogy önzés azt NEM. Pont,hogy fel kell áldoznod sok mindent azért,hogy gyermeked lehessen és fel tudd nevelni. Az is butaság,hogy egy szülő nem gondol arra,hogy rosszul alakulhatnak el a dolgok, engem bármikor elengednek a szüleim bulizni végig aggódják az egész éjszakát addig míg nem érek haza. Valószínűleg nem azért aggódják végig,mert hű de jó és biztonságos világban élünk,hanem azért,mert bármikor történhet velem/velünk valami baj. De elengednek,és hagyják,hogy éljek. Meg vannak a feltételei annak,hogy elmegyek szórakozni,de elmehetek.

2014. febr. 9. 20:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Az én életem,eddíg is csupa rettegés volt,(gyávának születtem)de ha én meghalok,másnak nem örökítem át a sok rossz lehetőségét.remélem nem küldenek vissza,és nem is löknek.Maradok,bújkáló(hiszen úgyis ártalmas vagyok másokra)
2014. febr. 9. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

azt hittem értelmes ember tette fel a kérdést.

De mivel ilyen szánalmas egyén, így jobb ha nem foglalkozom vele többé.. a válaszadóknak további szép napot..és egy jó tanács:

Ne süllyedjetek le a kérdező szintjére, mert a hülyesége rutinjával hamar legyőz titeket.." :)

2014. febr. 9. 20:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Igaza lehet.!
2014. febr. 9. 20:53
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha otthon a négy fal között élsz, ott is bármi érhet, pl rád zuhan egy repülő :)

Második babánkat várjuk a férjemmel. Hatalmas boldogságot ad, ha látod a gyereked fejlődni, nevetni, játszani... Sajnállak, hogy te nem így gondolkozol, talán jobb is, ha nem szülsz.

2014. febr. 9. 21:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Jelen voltam egy szülésnél...tényleg nagy öröm volt,(nem gúny)de csak mert így az anya megkönnyebbült.(a szülész...től hallottam olyat,ami nekem is rosszul esett,pedig semmi közöm nem volt az anyához)(az anya hálisten nem hallotta)A baba,nem sírt fel,súly alapján koraszülöttnek számított.azóta is eszembe jutott mi van azóta a kislánnyal..már vagy 6 éves lehet.
2014. febr. 9. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!