Akik mostanában vállalnak gyereket, miért teszik? (a kategória nem az igazi)
Jó,és biztonságos világnak tartják ezt,a szerettük számára?
Senki,nem gondol arra,hogy rosszul is alakúlhatnak a dolgok. Ez egyfajta önzés?
A fájdalom és a szenvedés az élet része,ugyan úgy,mint a halál. Ezt el kell fogadni,mert attól,hogy egy burokba bezárkózik az ember,és nem vállal családot attól bizony egy nap meg fog halni. Csak nem mindegy,hogy úgy halsz meg,hogy nem éltél igazán, és az egész életedet végig rettegted vagy úgy halsz meg,hogy vannak szeretteid és éltél,és boldog voltál.
Persze egy bizonyos mértékű félelem kell,de nem kell átesni a ló túl oldalára. Nyilván én is sajnálok minden embert aki meghal főleg önhibáján kívül,de sajnos ilyen az élet.
A gyerekvállalásra pedig sok mindent lehet mondani,de azt,hogy önzés azt NEM. Pont,hogy fel kell áldoznod sok mindent azért,hogy gyermeked lehessen és fel tudd nevelni. Az is butaság,hogy egy szülő nem gondol arra,hogy rosszul alakulhatnak el a dolgok, engem bármikor elengednek a szüleim bulizni végig aggódják az egész éjszakát addig míg nem érek haza. Valószínűleg nem azért aggódják végig,mert hű de jó és biztonságos világban élünk,hanem azért,mert bármikor történhet velem/velünk valami baj. De elengednek,és hagyják,hogy éljek. Meg vannak a feltételei annak,hogy elmegyek szórakozni,de elmehetek.
azt hittem értelmes ember tette fel a kérdést.
De mivel ilyen szánalmas egyén, így jobb ha nem foglalkozom vele többé.. a válaszadóknak további szép napot..és egy jó tanács:
Ne süllyedjetek le a kérdező szintjére, mert a hülyesége rutinjával hamar legyőz titeket.." :)
Ha otthon a négy fal között élsz, ott is bármi érhet, pl rád zuhan egy repülő :)
Második babánkat várjuk a férjemmel. Hatalmas boldogságot ad, ha látod a gyereked fejlődni, nevetni, játszani... Sajnállak, hogy te nem így gondolkozol, talán jobb is, ha nem szülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!