Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől késik? Ettől lehet?

Mitől késik? Ettől lehet?

Figyelt kérdés
Voltunk együtt a párommal, védekeztünk óvszerrel, nem szakadt ki, nem volt semmi baj. Viszont már egy hete meg kellett volna jönnie. A kérdésem az lenne, hogy evészavar ebben az esetben mennyire játszhat közre? Az elmúlt hónapban volt több nap is olyan, hogy reggel ettem egy szendvicset, egész nap nem ettem, rohantam, és este ettem. Sőt bevallom volt olyan is, hogy direkt nem ettem. Ez számít evés zavarnak?? és ettől is késhet ugye? evészavar+ stressz. Már körülbelül 2 hete fájdogál, görcsöl a hasam, már azelőtt is görcsölt hogy együtt voltunk, valamint már "hónap végén" volt, tehát már pár nappal az előtt mikor meg kellett volna jönnie. előre is köszönöm!

2014. febr. 9. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha 1 hete késik csinálj tesztet ha terhes vagy kimutatja! Ha mindíg óvszerrel védekeztetek és úgy láttátok,hogy nem szakadt ki szerintem kicsi az esélye bár hallottám már ilyet. A stressz persze közre játszhat velem is volt már olyan, hogy a stressz miatt kimaradt az evés zavar nem tudom mennyire befolyásolja, de úgy tudom hogy a hirtelen életmód váltás pl fogyokúra bezavarhatja. Holnap reggel csinálj egy tesztet mindenképp. Hány éves vagy? Ha nincs terhesség azért megnézetheted magad egy dokival :)
2014. febr. 9. 16:29
 2/2 A kérdező kommentje:
18 vagyok egyébként. Igen, mindig óvszert használunk, de még sosem volt semmi baj, és most is ellenőriztük. Engedtünk bele vizet, kötöttünk rá egy görcsöt, megszorítottuk és ha úgy nem jött ki belőle semmi, akkor nem hiszem hogy lehetek terhes. Valószínűleg a hajszolt életmód, a stressz meg az érettségire való készülés, kevés alvás, minden nap későn hazajárás okozza. Ez előtt is volt már egyszer ilyen. Remélem mihamarabb megjön. Én azt olvastam, hogy az evészavar is okozhatja, vagy a hirtelen fogyás. én pedig sajnos mostanában elég össze vissza eszek, és sokkal kevesebbet, mint eddig. :S
2014. febr. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!