Az durva ha inkább nem adok fel egy törlesztőrészletet csak hogy a gyerekeknek jusson a fa alá egy kis ajándék?
A törlesztőt tényleg adják fel, sokkal nehezebb amikor többet kell egyszerre és kár a büntetőkamatra költeni, ha úgyis rosszul állnak. A lakás, rezsi az első, kocsi nélkül szintén nehéz. (Ha esetleg a plazmatévé törlesztőrészletét nem fizetik, hááát, azt nem akkora tragédia elveszíteni...)
Azt is csinálhatjátok, hogy a család összedob ajándékra való pénzt a gyerekeknek (normális keretek között) és a szülők adják oda, az ő fájuk alatt lesz a meglepetés. Ha mindenkinek csak 1-2 ezer Ft-ot ad, már lehet venni valami apróságot. Azután majd megadják, ha egyenesbe jönnek. De úgy is lehet csinálni, hogy a család részéről ez a pár ezer forint az ajándék a szülőknek. Így Nektek és a nagyszülőknek sem kell gondolkodni mivel lepjétek meg őket és nem költitek feleslegesen, esetleg haszontalan dolgokra a pénzt. Persze csak egy ötlet. Az ünnepi vacsi szerintem megoldható úgy is hogy nincs extra kaja, valamit úgyis ennének gondolom. Egy szép szalvétával, pár szál gyertyával, fenyőággal fel lehet dobni az ünnepi asztalt. Desszertnek süt piskótatekercset, csúsztatott palacsintát, ezek olcsók és tuti siker a gyerekeknél.
De nagyon rendes tőled hogy meghívtad őket, mi minden évben együtt töltjük a szentestét a nagy családdal és annyira jó, el sem tudom képzelni másként a karácsonyt! :)
(Esetleg figyelj arra, nehogy az legyen hogy a Ti gyerekeitek - ha van - kapnak ajándékot, az övék pedig nem, mert az nagyon tud fájni a kicsiknek. De biztosan gondoltál már erre :)))
Durva!
A megélhetéseket kockáztatod és a stabilitását a családnak egy ajándékért...
Teszveszen 1 ftért is van ajándék, 100-as boltban pár százért, de a legszebb, ha csinálsz pl. maradék anyagból, valamilyen táblára a családi képekből egy összeállítást.
Mert ennek van igazán értéke szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!