Az durva ha inkább nem adok fel egy törlesztőrészletet csak hogy a gyerekeknek jusson a fa alá egy kis ajándék?
igen, durva.
a számlák legyenek az elsők. ezzel csak tologatod magad előtt a fizetnivalót.
idén én is csak nagyon-nagyon pici ajándékot veszek neki.
másnak (férjem, szüleim, testvérem) semmit. ez van, nem dől össze a világ.
Durva. De ez az élet.... Nekünk lehet most a kocsinkat viszik... férjem munkanélküli lett a héten, amit kapott pénzt is alig jöttünk ki belőle, és ennél csak kevesebbet fog kapni máshol...
nem tudjuk mi lesz...
Igen! A törlesztőrészlettel nem szabad elmaradni!
A gyerek a300 ft-os ajándéknak éppen ugyanúgy fog örülni. Csak játssz vele!
Ha nincs kajára neki, akkor inkább a villanyszámlát ne add fel. A törlesztés az első, mert nagyon nehéz behozni, és rögtön árvereznek, ahogy tudnak!Nme tudhatod, mi jön januárban! betegség, extra kiadás, elromlott mosógép..
A gyerek úgy nőjön fel, hogy a z tanulja meg, hoyg nem költekezünk hitelre!
Jut ott ajándék úgy is, ha feladod a részletet! Hány és a gyerek??
Inkáb találjunk ki együtt valami jó, de nem drága ajándékot. Pl. óvodás kislánynak készítenék egy baba-házat. Még felnőtt korában is emlékezne!
Ha nem tudsz lemondani, akkor inkább kérj anyádtól. A törlesztőt MUSZÁJ befizetni.
A karácsony Nem a pénzről szól! Ne arról szóljon. Építs vele betlehemet, mesélj neki gyertyafénynél: boldogabb lesz. Mi volt, mikor csak bablevest ettünk végig s mákos kalácsot, és jó volt.
sziasztok.nos,sajnos nem az én gyerekeimről van szó.bárcsak rólam lenne szó és nem a családtagjaimról.:(
példálozásnak szántam a kérdést.a sógoromék állnak cefetül,úgy néz ki hogy kari ajcsira nem futja,ami valóban nem tragédia,csak a sógorom feszt mondogatja a párjának hogy szegény gyerekeknek milyen sz*r lesz a karácsonyuk..stb..erre fel a csajszi úgy döntött hogy rendben akkor vmit nem fizet be de akkor lesz ajándék meg ünnepi vacsi.kiváncsi voltam mások mit gondolnak erről,én alahol meg is értettem őt(sógoromat ismerve)és elleneztem is a döntését.én már meg is hivtam őket vacsira csak hogy legalább azzal ne legyen gondjuk.egyébként 5 és 4 évesek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!