Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hete volt császármetszésem,...

4 hete volt császármetszésem, okozhat valami gondot ha elkezdek tornázni?

Figyelt kérdés
Van Leg Magic gépem és azzal szeretnék tornázni, lehet belóle valami gond?
2014. febr. 7. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég korai még.
2014. febr. 7. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmiképp. Nagyon óvatos és kímélő gyerekágyi tornát lehet csak csinálni az első hat hétben, legalábbis nekem egy gyógytornász ismerősöm, aki intimtornával és kismama tornával foglalkozik, ezt ajánlotta csak. Azt mondta, ilyenkor elég, ha egy kicsit a vérkeringést serkenti az ember, de semmi megerőltetőre nincs szükség, pedig én természetes úton szültem, és két órával a szülés után, már semmi panaszom nem volt. Várj még!
2014. febr. 7. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Pár héttel a császár után én "csak" megemeltem kétszer-háromszor az üres (10 kilós) babakocsit, levittem 8 lépcsőfokon, majd ebből kifolyólag begyulladt, gennyezett és vérzett a sebem vagy két hétig, mehettem vissza vele a kórházba... Szerintem is várj még, 4 hetes sebbel ne erőlködj.
2014. febr. 7. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Főleg ha még szoptatsz is, akkor meg végképp nem javallot, mert a tornázástól csökken az anyatej zsírtartalma és akkkor nem lesz annyira tápláló a babának. Ha viszont már nem tudsz szoptatni, akkor a táplálás nem lehet gond... A sebed viszont annál inkább!
2014. febr. 7. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl korai.Szoptatsz?
2014. febr. 9. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen szoptatok.
2014. febr. 10. 01:24
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.Akkor viszont mindenképp kérd ki szakember tanácsát,hogy mit sportolhatsz.Nekem nem volt császármetszésem,abban nem tudok segíteni,de azt tudom,h a szoptatásra káros lehet a megerőltető torna:kevesebb lehet a teje,megváltozhat az íze,nem fog ízleni a babának,stb...Én biztos nem kockáztatnék,meg hát tényleg,4 hete szültél,szerintem nem most kellene formába lendülni,még korai,ráérsz még :) Ez az én tanácsom,rajtad áll,mit fogadsz meg belőle...:)Jó babázást.
2014. febr. 10. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!