Van akinek ilyen sokáig nem jött meg a vérzése szülés után?
Figyelt kérdés
Még szoptatok,de már nem sokszor.
13 hónapja szültem,azóta még nem jött meg.
Van más is akinek ilyen sokáig nem jött meg?
Mikor jött meg nektek?
Nem mintha annyira vágynék rá,de kiváncsi vagyok,hogy van még ettől tovább is,aki nem menstruált?
Köszönöm a válaszokat!
Első babás anyuka
2014. febr. 6. 15:13
1/6 anonim válasza:
Szoptatom a lányom már 22 hónapja. Az első hónapban volt egy kis pecsételö vérzés 2 napig. Azóta semmi. Természetesen voltam orvosnál azt mondta vannak ilyen esetek.
2/6 anonim válasza:
11 hónapig szoptattam (a vége felé már csak napi 1-2 alkalommal), de csak a szoptatás abbahagyása után 1 hónappal jött meg. Ez teljesen átlagos. Vannak akiknek a szoptatás alatt nem jön meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen,én is voltam az orvosomnál,még Augusztusban,akkor mondta hogy normális,ha nem jön meg a szoptatás alatt.
De már nem olyan mértékben szoptatok,ezért kérdeztem.
De akkor lehet teljesen le kell állni vele,és majd csak utána jön meg.
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 6. 15:30
4/6 anonim válasza:
20 hónapig szoptattam ,leválasztás után a következő hónapba megjött,és azóta rendszeres,ez most már 1 éve.ÉN mind a három gyerekemnél míg szoptak addig nem volt menszeszem.
5/6 anonim válasza:
teljesen normális. a szoptatás abbahagyása után pár hónapon belül kell megjönnie. Egyik barátnöm több mint 2 évig szoptatta a lányát addig nem is menstruált egyszer sem, nem védekeztek terhes sem lett. Amikor abba hagyta a szoptatást akkor rá egy hónapra megjött neki a következöben már jött a kistesó.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó.Várok majd türelmesen.
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 6. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!