Anyukák, mi volt a legőrültebb dolog, amiért lepontoztak
titeket?
Figyelt kérdés
Olyan sokakat látok frusztrálódni ezen a pontozás dolgon. :) Nemrégen regisztráltam itt, azóta lepontozták már azt, hogy Annának hívják a lányomat, és azt is, hogy szereti a halat. Szóval egy szó mint szát, nem sok relevanciát látok ebben a pontrendszerben. :)
Téged miért pontoztak le, amin jót mosolyogtál...?
Igazából az egyetlen dolog, ami módfelett dühítő, amikor leírsz valamit, ami nem vélemény, nem is saját tapasztalat, hanem száraz tény, és lepontozzák. Az még a kisebbik rossz, amikor lepontozták azt, aki leírta, hogy 1967-ben vezették be a gyest, mert ők jobban szeretnék azt hinni, hogy a 80-as években még 6 hét volt a szülési szabadság (nem én voltam a lepontozott), mert azon nem múlik semmi. De amikor valaki valamilyen jogszabállyal vagy juttatással kapcsolatban kérdez, és valaki, aki tényleg ért hozzá, rendesen megfelel neki, és lepontozzák, akkor a kérdező tényleg elhiszi, hogy nem igaz a válasz, és így félre lesz vezetve.
2014. febr. 6. 15:28
12/21 anonim válasza:
mindig is sejtettem hogy az anyukák a legnagyobb tollok.xd
2014. febr. 6. 15:33
13/21 anonim válasza:
Név miatt, kor miatt,sőt amiatt is,hogy tippeltem egy hány hetes kérdésre.Dea legnevetségesebb az volt,hogy hány gyereket szeretnél illetve a Mam vagy az Aventet szereted.Vagy azért,hogy leírtam,hogy milyen pelust,vagy tápszert vettünk.Na meg,hogy mit kap a gyerek karácsonyra.
2014. febr. 6. 15:34
14/21 anonim válasza:
Engem azért pontoztak le, mert 7 hónapos fiamat szoptatom. (mennyi ideig szopott a babád?- 7 hós éás még szopik=0%)
2014. febr. 6. 15:48
15/21 anonim válasza:
jaj meg azért is,mert a fiamnak van saját szobája ott alszik és nem velünk
2014. febr. 6. 15:54
16/21 anonim válasza:
#11. Hehe a gyeses sztoriban lepontozott én vagyok. Épp le akartam írni :)
2014. febr. 6. 16:16
17/21 anonim válasza:
na tessék most is le lettem pontozva,úgy látszik van néhány ember a gyereke fenekében van mindig és azt hiszi az a jó..
2014. febr. 6. 16:23
18/21 anonim válasza:
mert valaki azt írta, hogy ha nem kap cukrot a baba (kristálycukrot), akkor nem fog inzulint termelni a szervezete, és cukorbeteg lesz. Beírtam, hogy ez már mekkora marhasát (cukorbeteg vagyok egyébként). Lepontoztak :)
2014. febr. 6. 17:22
19/21 anonim válasza:
hihetetlen,hogy valaki ezen élvezkedik...beteg emberek vannak ezen az oldalon tisztelet a kivételnek, 3 napja még bőven 74%felett voltam,és mindig a kérdésre válaszolok
2014. febr. 6. 17:53
20/21 anonim válasza:
A kedvencem az volt, hogy hány hetesen szültél (40+6), vagy mennyi idős volt a gyereked, mikor kijött az első foga. Ezeken milyen lepontozni való van, mái napig nem értem, de megkaptam érte a 0 %-ot. :):)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!