Mit tegyek? A párom külföldön dolgozik és 50. 000 forint marad minden hónapban.
A pàrom külföldön dolgozik. Egyedül nevelem 2 gyermekemet. Voltam már az önkormányzatnàl azt mondtàk majd szólnak hogy mikor adnak támogatást. Alig marad pénzünk ételre, ha kifizetem a hitelt ès a rezsit, 50.000 forint marad. A lànyom szeptemberben kezdi majd az iskolàt. Nem tudom mibõl fogom megvenni az iskolai felszerelèseket.
Nem kèrek támadás, mikor a 2.gyermekemmel terhes lettem kirugtak a munkahelyemrõl.
Köszönöm a vàlaszokat!!
A lànyom 6 èves, a fiam 13 hónapos. A munkahelyemen próbaidõn voltam ezèrt rugtak ki.
Bevètel:
Gyes+Csalàdi pòtlèk kb. 50.000
A pàrom minden hónapban 90.000 ft-ot küld haza
Összesen: 140.000 Ft
Kiadàs:
Hitel: 40.000
Rezsi: 50.000
Összesen: 90.000
Igy marad 50.000
Jelenleg is keresek munkát. Autònk van, ami a garàzsban áll, felújitàsra szorul. A felújitàs több mint 100.000 lenne.
Azonnal kérj rendszeres gyermekvédelmi támogatást, az egy főre jutó jövedelmetek kb. 35 eFt.
valószínűleg belefértek a támogatott kategóriába, nézd meg akár a neten is a településed honlapján a szociális rendeletben pontosan le van írva az igénylés feltétele és menete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!