Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vegkimerules szelen van...

Vegkimerules szelen van valami megoldas?

Figyelt kérdés

3 eves a gyermekem,aki okos,szep es nagyon szeretem.De mar a faradtsagtol neha nem is tudom ezt biztosan.

Dolgozom,elvegzem az itthoni teendoket egyedul(apja meg nem mozdulna es mar veszekedni sincs erom).A gyerek pedig nagyon anyas es egesz nap mikor itthon vagyok csak azt hallom anya.Persze o errol nem tehet,igy normalis.

Egyszeruen besokalltam,hogy minden az en feladatom.Mar nem hallom a sajat gondolataimat,aludni is alig tudok.

Van ebbol kiut?

Azon gondolkodom h elhagyom a ferjem,ugyse tunne fel neki h mar nem vagyunk itt.

2014. febr. 4. 07:01
 1/7 A kérdező kommentje:

Nem tervezett gyermek,ferjem jobban akarta mint en,hogy megtartsuk.Tenyleg nagyon szeretem,de ugy erzem tonkre ment az eletem,meg csak 24 eves vagyok es nem ilyen dolgokkal kene foglalkoznom.

Pszichologusra lenne szuksegem?

Mar csak egy evem van vissza a diplomamig es ha megszakadok sem vagyok kepes tanulni...

2014. febr. 4. 07:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szülők nem tudnak vigyázni rá, hogy kikapcsolj kicsit? Nekem sokat segített hogy rábíztam a szüleimre 1-2 napra és elvonultunk a párommal a világ elől. Nem drága wellnessre, csak kerestem akciós helyeket ahol kipihenhettük magunkat. Tulajdonképpen 2 nap alvás :-) Rengeteget segített, feltöltődtem, kitisztult a fejem. Én a te helyedben ezt tenném, csak egyedül, a férjed maradjon otthon.
2014. febr. 4. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Anyukádra, vagy Anyosodékra nem tudod hagyni egy egy napra?

Az sokat segítene hidd el, ha egyszer egyszer valaki bigyázna rá.

Vagy csak egyik szombaton reggel hagyd otthon a gyereket az apjával, vigyázzon rá, te meg szervezz magadnak programot barátnőkkel, vagy menj el anyukádhoz aludni:)

2014. febr. 4. 07:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Anyukamek szivesen vigyaznak ra,de mostanaban mindig akkor lett beteg mikor meg volt beszelve h el tudjak vinni.2 honapja nincs egy szabad percem.

En csak szeretnek otthon lenni egyedul ahol senki nem szol hozzam.De nem tudok mert mindig kozbejon valami.

2014. febr. 4. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Irtad, hogy dolgozol. Ha ezt munkahelyre ertetted akkor vegyel ki 1-2 nap szabdsgot amig a gyerek oviba van. Nekme neha csak ez marad mivel kulfoldon elunk es nincsenek nagyszulok, rokonok, baratok megy ugyanugy meloznak napkozben, este... Szovel mi azt szoktuk csinalni a ferjemmel, hogy kiveszunk egy szabadnapot elvisszuk a gyereket oviba es elmegyunk valamerre ebedelni, stalni, moziba vagy barhova. Engem ez is feltolt valamennyire.

Beszeld meg a ferjeddel, hogy mondjuk minden masodik pentek este legyen az ove es minden masodik pentek este a tied. Nallunk ez is bevallt. Ileynkor 4 orakor amikor hazajovunk a munkabol ove a gyerek en meg megyek baratnozni este 10-11-ig. O otthon elvan a gyerekkel, vacsi, furdetes. Az ember kibirja ezt havi 2-szer egy-egy hetvegen. Es ilyenkor elmegyunk a bartnommel komorshoz, fodraszhoz vagy beulunk egy sutire, pizzara vagy csak egyszeruen vasarolgatunk, setalunk vagy otthon fozunk valamit (as baratnom egyedulallo es egyedul el). Nekem ez nagyon jol esik es sokat segit.

Ha melozol vegyel ki egy nap szabit akkar a ferjeddel, akkar egyedul es toltodj fel. Nekem 4 eves a kisfiam es hidd el tudom, hogy erzel.

2014. febr. 4. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyel ki egy het szabit a kicsit bizd ra a szuleidre anyosodekra vagy kerj meg valakit hogy vigyazzon ra. Te pedig hallgass valami megnyugtato zenet olvas konyvet es aludj. A ferjeddel pedig beszelned kell ez igy nem mehet hogy o nem segit. Tudod mit csinalnek nem mosnek meg foznek csak magamra meg a kicsire.
2014. febr. 4. 16:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Beszeltem anyukammal es elviszik 7vegere, a gyerek mar be van sozva.

Mivel tegnap kicsit kiborultam a ferjem ma mas mint szokott lenni,jatszohazba is el akarta vinni,de a fiam nem akart menni ahogy meglatott munkabol jovet.

7vegen lesz egy munkamentes napom gyerek nelkul (:

2014. febr. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!