Milyen nevek illenek a Dobrán vezeték névhez?
Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 20:36
1/9 anonim válasza:
Amelyik keresztnév neked tetszik.
akárki akármit is mond,elöbb utóbb mindeggyik illik.
Biztosan gondoltatok már valamire.
2/9 anonim válasza:
Azt nem írtad hogy fiú, vagy lány név. Nekem fiam lesz, akit Alexnek fognak hívni, de ha lány lett volna Emma lenne. Szerintem mind a két név illik a Dobránhoz. De jók még az Ádám, Bálint, ill. lány névben pedig a Adél szerintem ehhez a vezetéknévhez, de persze Nektek kell tetszenie.
4/9 anonim válasza:
Mivel ez a vezetéknév mély hangrendű mássalhangzókat tartalmaz, így ajánlatos a magas hangrendűeket, vagy vegyes hangrendű neveket megnézni. (e é i í ö ő ü ű)
N-nel, m-mel kezdődő keresztnevek szerintem kerülendők.
Szép lenne D-vel kezdődő, mert összecseng és az nagyon divatos, meg névtanilag is jó.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket így mostmár tutira menni fog a dolog. További szép napot. Jó babázást
2008. júl. 19. 10:53
8/9 anonim válasza:
kedve skérdező! megírnád, hogy végülis mi lett a baba neve?
9/9 anonim válasza:
szerintem Oszkár vagy Balambér, esetleg Ulrik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!