Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudtam, hogy terhes vagyok?

Nem tudtam, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A tv-ben van egy ilyen sorozat, amiben olyan történeteket mutatnak be, ahol a nők nem tudják, hogy terhesek, hanem egyszer csak egyik pillanatról a másikra megszülik a gyereket. Az ilyesmi lehetséges? Mert nekem elég valószerűtlennek tűnik...
2014. jan. 31. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 2 ilyen esetről is tudok az ismeretségi körömben. Egyikük elég dagi volt, ezért nem látszott rajta, a másik normál testalkatú volt, és mégsem látszott meg rajta, még a legvégén sem volt semmi terhes hasa, csak egy kicsit kiszélesedett a hasa. Mindketten végig vérezgettek időnként, ezt betudták menstruációnak, és állítják, hogy nem volt semmi tünetük, a magzatmozgást sem érezték. Számomra is elég elképzelhetetlen a dolog, de úgy látszik előfordul ilyesmi.
2014. febr. 1. 07:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy majdnem ilyen ismerősöm. Neki a 2. baba a kicsi még 1 éves sincs és fel se tűnt neki (pedig nem szoptat) hogy nem jön meg neki. A barátja unszolására csinált egy tesztet és hát terhes. Elment dokihoz és mondta hogy már 4 hónapos! vékony testalkatú, és még az se tűnt fel neki hogy nő a hasa meg mozog is már a baba. pedig mondom nem az első babája. Persze végig cigizett néha piálnak is és továbbra is folytatja, nem érdekli. Hát sajnos vannak ilyen emberek.
2014. febr. 18. 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Szamomre ez eleg hihetetlen de egy baratnom meselte h jopar eve a baratnojevel voltak moziban..ki kellett jonniuk mert a csajnak gorcsolt a hasa nagyon.elment wcre,elfolyt a magzatviz.meg akkkr sem tudta h mi van.bementek taxival a korhazban ott azt hittek eloszor valami mas problema van de aztan kiderult hogy szul.par ora mulva mar babazott.hozzateszem epp 17 volt.

de ha ezek a sztorik igazak nem lehet semmi amikor kozlik hogy oke akkor most szulunk...en most 39hetesen kevesnek erzem ezt a 40hetet felkeszulesi idonek..

2014. febr. 18. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm, 6. gyerek. Vérzéskimaradással nem foglalkozott, azt hitte, menopauza. Csak az tűnt fel neki, hogy folyton hányt, puffadt, azt hitték, az epéje. Vizsgálgatták mindenféle kórházban, végül az egyik epehólyag UH - n valakinek eszébe jutott, hogy talán lejjebb is meg kéne nézni... A 4. hónapban volt. Egyébként kívülről tényleg nem látszott rajta... Örültek, mert volt már 5 fiuk, hogy hátha lány lesz. De ő is fiú lett. (Egyébként gazdálkodó család, szerintem jól jártak így...)Volt még egy lány, az egyik volt kolléganőm menye, ő úgy szült meg 32 hetes korababát, hogy állítólag nem is tudta, hogy terhes. Nagyon nagy szerencséje volt, megmaradt a kislány, és egészséges is lett.
2014. febr. 18. 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
A Tényekben volt egy nő ( azt hiszem tavaly..?) aki bankban vagy nem is tudom hol volt.. Elfolyott a magzatvize... és megszült. Előtte kiabálta, hogy valami mozog benne..és megrémült. De ő dilis nő volt.. :/
2014. febr. 18. 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Hat en nem vagyook kis darab 170 centi es 98 al kezdtem aztan 124 kiloval csaszaroztak 42. Heten de rettenet nagy hasam volt es terhes kerek hasam 16 hetesen mar latszott, hogy felulrol kerekedik es nem csak belet novesztettem....

Volt egy no mikorr nst-n voltam egy kismamaval volt es mint hallottama szulesinditasra vart! Iszonyat magas 185 centi a parom, de tole magasabb volt es nem 124 kilo hanem tobb az tuti, de sose jottem volna ra hogy 40 hetes elmult!

A magzatmozgasokrol annyit hogy az en Fiam a csuklason kivul sose mozgott! Mindig mentunk nst-re meg uh-ra hogy minden oke-e! 5 honaposan meg tuti rugdosodott es utana semmi! De hetekre eltunt! Lokdoshettem en a hasam vagy razhatta nyomkodhatta a doki a gyerekeem... Uh-n latszott hogy arrebb mozdul es annnyi is volt! De nem reagalt ra! Megis 58 centi volt es 4310 gramm... Konkretan a bordam szettorhette volna ha rug egyet :)

Volt egy terhessegem amit nem ereztem, csak a hogorben lattam, hogy ott van... Hat a terhesseg elhalt volt ezert nem jottek a tunetek...

2014. febr. 18. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
Elhiszem hogy van ilyen föleg akinek nem első baba és még szoptat és sokaknak ez miatt rendszertelen a menszesze,sogornöm is igy járt 5 honapos terhes volt mikor megtudta! Nekem még az elképesztő hogy egyik ismerősöm mesélte a rokona teherbe esett nagy öröm folyamatos orvosi vizsgálatok minden rendben aztán megszületett a baba rá egy percre újra jöttek a fajások szólt a dokinak aki azt mondta nyomjon még egyett aztán kint van a placenta hát nem az jött hanem még egy baba!
2014. febr. 18. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!