Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudtam, hogy terhes vagyok?

Nem tudtam, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A tv-ben van egy ilyen sorozat, amiben olyan történeteket mutatnak be, ahol a nők nem tudják, hogy terhesek, hanem egyszer csak egyik pillanatról a másikra megszülik a gyereket. Az ilyesmi lehetséges? Mert nekem elég valószerűtlennek tűnik...
2014. jan. 31. 12:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
persze, lehetséges, de nagyon, nagyon ritka
2014. jan. 31. 12:41
 2/17 A kérdező kommentje:
csak fura, hogy a sorozatban az összes ilyen eset amerikában történik :D
2014. jan. 31. 12:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha védekezett, végig menstruál, első gyerek, mellső fali lepény miatt nem érzi, és túlsúly miatt nem is látszik, akkor nagyon-nagyon talán, hogy végig nem veszi észre. Egyébként ha valaki menstruál, tünete se nagyon van, és mellső fali a méhlepény, 4-5 hónapig előfordulhat, hogy nem veszi észre, nekem is volt ilyen ismerősöm.
2014. jan. 31. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

mert egy amerikai sorozatról van szó (jéééé) :D

ezeknél a műsoroknál elég kemény felkészülés van, ami a stábot illeti, úgyhogy nekik kifejezetten az a feladatuk, hogy ilyen eseteket felkutassanak. és mivel egy kb 250 milliós országról van szó, van benne idióta bőven :D

2014. jan. 31. 12:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ok, hogy 4-5 hónapig nem tud róla, de utána az a baba elkezd mozogni. Nekem is mellső fali lepényem volt, de sokszor új hullámzott a hasam hogy csak na! Ilyen érzés nem hiszem hogy bélgörcshöz hasonlítható. Még akkor sem, ha első gyereke valakinek.

Szóval én nem hiszem hogy valódi esetek. Pláne hogy ennyi ilyen van.

2014. jan. 31. 13:01
 6/17 A kérdező kommentje:
utolsó: épp ezért kérdezem én is :D
2014. jan. 31. 13:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igy van. Valoszinutlen is. Mert amikor a baba megmozdul az semmihez sem hasonlithato erzes. A baba mozgasara nem lehet mondani h valami hasigorcs stb...
2014. jan. 31. 13:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

anyósom ápolónő, neki volt egy ilyen "betege".

ráadásul sokadik terhessége volt. mondjuk a legkisebb még 1 éves se volt, azt hitte nem akar lemenni a hasa, a magzatmozgást meg betudta annak, hogy még mindig a belei mocorognak vissza a helyükre.

számomra döbbenetes. ment az ügyeletre, hogy rosszul van, fájdalmai vannak, fél óra múlva megszületett a baba

2014. jan. 31. 14:23
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

Itt ahol lakom is volt egy ilyen eset.Ott inkább az volt a csoda hogy a baba egészséges lett.

Csaj állandóan bulizott, ivott és drogozott is elég keményen. Discoban rosszul lett, mentőt hívtak hozzá majd ott tájékoztatta a doki hogy beindult a szülés.Nem tudta a csajszi hogy terhes.Koraszülött de egészséges babaszületett.

Se ő se a környezete nem vette észre hogy terhes, pedig még csak nem is volt túlsúlyos.

2014. jan. 31. 20:04
 10/17 anonim ***** válasza:
9%

Utolsó vagyok.

Attól függetlenül hogy ilyen valóban létezik, azért a sorozatban megjátszott esetek vannak, amit színészek játszanak el.

Hisz ha belegondolsz a kamera már a szülés előtt ott van.

2014. jan. 31. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!