Tudnátok ehez hasonló neveket mondani? (Fiú-lány egyaránt) ami kicsit összecseng. Tanácsot is elfogadok
Ikreink lesznek, nemtudjuk még a nemüket ezért fiú és lány neveket is keresgetünk . Ami nagyon tetszik ; Larion, Lizander, Lenóra. De nemtudju milyen név illene melléjük .
Van ami még tetszik , de az már párosítva :
Lány: Olivia-Szofia, Natasa-Polett, Szonja-Zorka
Fiú: Áron-Odin, Koppány-Zétény, Alexander-Szilveszter
Mi a véleményetek?
Nóra-Dóra
Molli-Polli
Stefi-Stella (A nővérem és engem hívnak így. A nővérem teljes neve Stefánia, de lehet adni a Stefit így röviden is, az én nevem Stella, s-sel ejtve, nem sz-szel)
Lujza-Lotti, mint a Két Lottiban
Fanni-Kitti
Hanna-Anna
Hanna-Maja
Barbara-Amanda
Gábor-Áron
Márton-Ákos
Nekem tetszik a Larion, Lizander és a Lenóra is.
A párosításokból a Natasa Polett és az Olivia és Szonja tetszene nekem is.
Fiúból a Koppány Zétény tűnik jobbnak.
Vegyesben Áron- Natasa, Zétény- Zorka, Szilveszter Szonja
Köszönöm a válaszokat . Láttam nagyon jó neveket és olyanokat is amik kevésbé tetszenek.
Például nekem a "Molli-Polli" párosítás már túlzás.
Amúgy is lehet összekeverném szegényeket, meg ha szólok egyiküknek később lehet félreértik és a másik jön .
A nevek amiket furának tituláltatok. A Larion és a Lizander egy színdarabból jött nekünk , a Lenóra , Edgar Allan Poe egyik költeményéből.
Odin egy pogány Isten , a párom vallásához hűen választottuk ezt is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!