Valóban látszik egy újszülöttön ha az anyja dohányzott terhesen? Barátnőm állitja hogy ő nagyon keveset cigizett terhesen napi 4-5 szálat de a 33. héttől egy szálat se, és nem látszott a babán.
Figyelt kérdés
Aztmondta a mellette fekvő anyuka kijárt cigizni és az ő babáján látszott hogy remeg meg nyugtalan. De az ővén nem mert ő abbahagyta. A piciknek is vannak elvonási tüneteik?
És ennyi idő elég is hogy neki ne legyen tünete? Ez igaz lehet?
2014. jan. 29. 21:28
21/28 A kérdező kommentje:
szerintem nem de tény hogy nem láttam furát a babán,ilyen remegést Vagy hasonlot. 3 hetes amugy lehet már tul van a nehezén ha volt is neki ezt már nem tudom meg.
2014. jan. 29. 22:33
22/28 anonim válasza:
Igen a cukor az sajnos remegéssel jár, ha leesik... Az sem játék! Nekem is most határon van a cukrom, mindig úgy ennék valamit, de visszafogom magam és inkább nem, (ilyen ez a terhesség alatti kívánósság :D) max megeszek egy narancsot. Párom is cukorbeteg, szóval én próbálok vigyázni, mert tudom milyen rossz lehet...
23/28 anonim válasza:
Remegni cukorhaztartas zavara miatt szokott ujszulett, vagy fokalis rohamban, rohamot okozhat a terhessg alatti dohanyzas, elvonasi tunetet semmi esetre sem. Dohanyzo noknel pedig gyakoribb a helpp, a toxemia, a koraszules, a mehen beluli retardacio, a gyereknel tobbszor fordul elo idgrendszeri fejlodesi rendellenesseg, ezzel szorosan kezen fogva SIDS, pszeudo krupp, asztma, es allergia. Szoval hajra... eleve ketlem, hogy barmelyikuk olyan okvol fekudt volna a terhespatologian, ami dohanyzastol fuggetlen.
24/28 anonim válasza:
Biztos,hogy nem tesz jót a cigi a babának, lehet majd csak évek múltán derül ki.
32 hetes vagyok, én valamelyik nap ledöbbentem,mert láttam egy ismerősömet cigizni, aki pár héttel kissebb kismama.... :( Felelőtlennek tartom az ilyen anyákat!
25/28 anonim válasza:
Az én gyerekem is meg-meg remegett első két napján pedig nem cigiztem! Nekem azt mondták ez normális az újszülötteknél mert még az idegrendszere most is fejlődik.
26/28 anonim válasza:
Na mi van, valami büdös bagós "anyuka" lepontozza a válaszokat? :D Pf!
27/28 A kérdező kommentje:
Minden kérdésnél van valaki aki lepontoz függetlenül a válaszoktol. Szerintem valami retardáltnak ez a heppje hogy pirospacsizik. Nem kell foglalkozni vele.
De azért maradjunk normális hangnemnél.
2014. jan. 30. 17:02
28/28 anonim válasza:
Az biztos ,hogy nagyon káros a dohányzás terhesség alatt. 3 gyerekem van. A legkisebb is már 12 éves. Csak most szoktam rá 3 éve, és így is úgy érzem hogy ártok vele a környezetemnek. De terhesen soha nem tettem volna. Ennyi felelősség érzetem volt. Én azt üzenném az Anyukáknak NE tegyék a kicsi babájuk érdekében. Egy jó Anya ezt úgyis tudja, más meg el sem olvassa a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!