Valóban látszik egy újszülöttön ha az anyja dohányzott terhesen? Barátnőm állitja hogy ő nagyon keveset cigizett terhesen napi 4-5 szálat de a 33. héttől egy szálat se, és nem látszott a babán.
Aztmondta a mellette fekvő anyuka kijárt cigizni és az ő babáján látszott hogy remeg meg nyugtalan. De az ővén nem mert ő abbahagyta. A piciknek is vannak elvonási tüneteik?
És ennyi idő elég is hogy neki ne legyen tünete? Ez igaz lehet?
enyém is remegett mint a kocsonya, annyira sajnáltam!
én amúgy nem cigiztem, cukros voltam, gondolom azért, de nagyon leesett a cukra, azért remegett. itatgatták cukros vízzel utána egész jól lett
Anyám keményen bagózott terhessége alatt, én rossz szemmel születtem, kövér kisgyerek voltam és hét (!) évesen gyújtottam rá először.
Egy "barátnőm" is cigizett terhesen, a lányának nem fejlődött ki rendesen egy ér a szívében, műteni kell majd.
Egy másik ismerős szintén bagós "kismama" gyereke egy hónappal korábban jött a világra.
De ezek csak offok.
On: igen, bizonyított, hogy elvonási tünetei vannak a nikotinfüggő újszülötteknek, persze lehet hasfájósnak, ingerlékenynek hívni őket... A barátnőd szerintem szégyelli magát, és valami önigazolást keres!
Kérdező majd ha pár év múlva asztmás lesz a gyerek, akkor majd te is megjegyezheted neki, hogy nem kellett volna cigizni.
Szerintem a legundoritobb dolog amikor az szólja meg a másikat aki maga is azt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!