Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesseg es menzesz is?

Terhesseg es menzesz is?

Figyelt kérdés
Letezik olyan, h valaki teherbe esik , de rendesen megmarad a menzesze az elso 3-4 honapban?? Egy ismerosom ezt allitja, h neki volt menzesze es es ezert nem tudta, h terhes e vagy sem, es teszt is negativat mutatott.Aztan 6 honaposan mar nem volt vissz ut. Van egy egy eves babaja...
2009. dec. 5. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, létezik. Az unokatesóm ugyanígy járt...lassan 8 éves a kisfia.
2009. dec. 5. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen, bár szerencsére elég ritka.
2009. dec. 5. 12:23
 3/9 A kérdező kommentje:

koszi...de a teszt sem mutat ki ilyenkor semmit ???...

En sajnalom ot, mert csak most 18 eves...

2009. dec. 5. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hogy a teszt kimutat--e valamit nem tudom. Bár szerintem igen, mutatnia kellene. Viszont ha átgondolod...miért venne tesztet? Hiszen megjön a menstruáció. Az unokatesóm ment dokihoz, mert sűrű folyása volt...és vizsgálat után mondta a doki neki, hogy nincs semmi baj..kismama. Azt hitte rosszul hall. 6 hónapos volt, a babával minden rendben volt, elég duci volt a lány, szóval volt helye nőni a babának, neki sem tűnt fel.
2009. dec. 5. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek így született meg a 3. tesója. Az anyuka nem is tudta, hogy terhes. Csak amikor érezte a rugdosást, hát akkor már felismerte persze, hogy ez mi. Amúgy a teszt sem mutatja ki az egész terhesség alatt, csak az elején. Szóval ha valakinek 3-4 hónapig rendesen megjön, pedig már terhes, akkor ha utána tesztel, már nem mutat semmit a teszt, vagyis negatív lesz az eredmény.
2009. dec. 5. 13:44
 6/9 A kérdező kommentje:
De kedvesek vagytok. Koszonom. Az a problema, h en nem szeretnek odakerulni, mint az ismerosom, h keso legyen mar. Teszt negativ(legalabb az 5.), van menzeszem, de megduzzadtak a melleim es sokat eszem-nagyon viccesen hangzik, h egy ennyi miatt berezelek, de piciket felek-...vagy szimplan mert vitaminokat szedek, az utobbi idoben...??? (annyira kishulyenek erzem magam :( )
2009. dec. 5. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire aggódsz miatta, akkor nyugodtan keresd fel a nődokit! Annyi, hogy csinál egy ultrahangot és akkor kiderül. Már egy 6 hetes terhesség is látszik uh-n!
2009. dec. 5. 15:53
 8/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Megértem, hogy aggódsz. Tényleg keresd meg a nődkidat, hogy megnyugodj, aztán védekezz megbízható módszerrel, és akkor nem kell havonta pár tesztet ellőni. :) Amúgy azt mondják, hogy azért az a menses nem olyan, mint máskor, kevesebb, nem piros, inkább csak barnázás, és nem is tart annyi ideig.

2009. dec. 6. 09:18
 9/9 Manka68 ***** válasza:
Utolsó vagyok, elfelejtettem írni, hogy a vitaminoktól jobb lesz az ember étvágya, ettől hízhat, és ha a melledre is hízol, akkor azok ugyanúgy feszülhetnek, mint amikor babás az ember. A HCG-t az első harmadban a kismama szervezete termeli, később a placenta. Lehet, hogy azért nem mutatják ki a tesztek, mert így nem jelenik meg a vizeletben. De nem vagyok benne biztos, a doki tutira megmondja neked, ha elmész hozzá.
2009. dec. 6. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!