Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » S. O. S. Kiderült ma, hogy...

S. O. S. Kiderült ma, hogy terhes vagyok. De egy hete pálinkát ittam, lesz valami baja a babának?

Figyelt kérdés
Ma elmentem orvoshoz az éves rutin vizsgálatra és azt mondta 7 hetes terhes vagyok!Nem számítottam a babára,de nagyon örülök neki!De egy probléma van,múlthéten rendetlenkedett a gyomrom és megittam 1 kicsi házi pálinkát! :S Lesz valami baja a babámnak???Nagyon aggódok,egyébként nem szoktam inni,csak akkor ittam és most bűntudatom van :(
2009. dec. 4. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz, ne aggódj. :) A babád még nem köldökzsinóron keresztül kapja az "ellátást", így nem is lehet semmi baja. :))

Én meg a terhesség alatt ettem néhányszor konyakos meggyet, mert eléggé perverz módon, én végig az alkoholt kívántam (milyen fura szerzet is vagyok...) :)), pedig én alapjában sosem iszom. Babámnak se lett tőle semmi baja.

2009. dec. 4. 22:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának. Én se tudtam, hogy babát várok és ittam én is pálinkát és bort is.

Azóta már itt rugdós a pocakomban.

Nyugi! Boldog babavárást!

27 hetes kismama

2009. dec. 4. 22:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Most nagyon megnyugodtam! :)
2009. dec. 4. 23:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem erre értik:)

Ennyit még akkor is megihatnál, ha tudod. De az első hetekben még semmilyen bajt nem tudunk okozni, mert csak zigóta még, nem baba. Csak sejtcsomó, még később fog differenciálódni. Ilyenkor, ha megsérülne, akkor nem lesz semmi. Ha meg terhesség lesz, akkor az azt jelenti, hoyg nem érte semmi baj.

A 6 hetes terhesség valójában legföljebb 4 hetes, csak ilyen furán számolják.Az utolsó menstruációtól számolják. Eleve az első két hétben nem is volt még sehol a petesejt sem.

2009. dec. 4. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én dokim még javasolta is, hogy néha igyak egy kis töményet, ha görcsölgetek.Nálad a görcs elmaradt :).Ne aggódj, nem lesz semmi baj a babának!
2009. dec. 5. 07:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a választ :)
2009. dec. 5. 09:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz!Pláne egy kicsitől.Egy barátnőmnél 17 hetesen derült ki,h terhes(egészségügyis a csaj,már 39 éves volt,de azt mondták addig,h nem lehet gyereke.A vérzése hébe-hóba jelentkezett,plusz más nőgyógy.-i problémái is voltak.Soha életébe nem kellett védekeznie,hiszen nem volt miért),addig ő cigizett,bulikon iszogatott is.Makk egészséges babája született,aki már 3 éves.
2009. dec. 5. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz, ne félj!!! :-)

Egy gyönyörű, okos, ügyes, eleven 20 hónapos fiam van. Amikor 4 hetes terhes voltam, elég jót iszogattam egy barátunk esküvőjén, mert még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Legalább 3-4 baileys, 3 alkoholos koktél biztos volt, de lehet még más is. Ennyitől sem lett semmi baj.

2009. dec. 5. 16:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem lesz ne aggódj, 2 pozitív példát is hozok:)

Első barátnőm.Nemtudta,hogy terhes,rendszertelen ciklusok,de meg is jött neki)gondolom barnázott már máskor is)...rutinvizsgálatra ment,ott szembesítették,hogy hoppá kislány itt baba van...azonnal spurizott genetikára,mert a nyarat végigbulizta minden dolgával együtt:)Ma már egy majd egy éves kislány anyukája;)

Én sem terveztem a kiscsajt,párommal nagy buliarcok hírében állunk,a tesztet részegen csináltam poénból...24ére vagyok kiírva:) (de én csak olyan 5 hetes voltam amikor csináltam a tesztet)

Ada és Abi

2009. dec. 5. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,mikor nekem kimaradt(azt hittem késik szokás szerint)akkor egy koktélos/borozgatós buliban voltam.

Babám egy éves és semmi baja.

2009. dec. 6. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!