Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pelenka.com-os pelenkák milyenek?

Pelenka.com-os pelenkák milyenek?

Figyelt kérdés
DM-est használunk, de még kuponnal is drága. Ezeknek van olyan a minősége?
2014. jan. 26. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezeket nem ismerem, viszont a Dada pelenkák olcsók, és nekünk beváltak!

[link]

Az Aldis pelus is jó, meg a Rossmannos is (simán veri a Liberot). Legalábbis nekünk beváltak :)

2014. jan. 26. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ott vásárolok, szerintem jók a pelenkáik.

Csak ugyanabban a kategóriában és árban különböző márkájú/gyártású pelenkáik vannak, s nem mindig van mindegyik.

A Dada-t ott is lehet kapni, nekünk egy ideig ez nagyon bevált, de mostmár a (középen) szélesebbeket szoktam választani.

Leginkább a Toujours-t, ha épp van (ez egyébként a LIDL-ben is árusított pelenka). De egyébként bármelyik szélesebb fazon abszolút megfelelő nekünk.

Csak arra kell figyelni, hogy derékban is gumírozott legyen...

Éjszakai pelenkákat is árulnak, de azokat nem próbáltam, mert mi a DM-es pelenkát használjuk éjszakainak.

2014. jan. 27. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!