Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen autótok van? Iskolás...

Milyen autótok van? Iskolás és pici baba mellett? Babakocsi beférjen,3 ajtós nem jó. Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 08:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Opel Zafíra.

A babakocsi nyitva is elfér (nem esernyős sport) és mellé a bőröndök amikor nyaralni mentünk nyáron. 2 kicsi van nálunk, mindkettő gyerekülésben még és én is beférek közéjük. Mi a 3 ajtós változatokat már akkor kilőttük amikor csak az elsőt terveztük. Kinek van kedve mindig bemászni hátra bekötni a gyereket aztán meg benyomorogni mellé :) De szerintem nem kell nagyon semmire figyelni. Talán még annyi, hogy a sedan (azt hiszem így hívják aminek csak a csomagtartó fedele nyílik) helyett inkább olyat vegyetek aminek teljes ajtó a hátulja. Jobb bele pakolni. Ja és ne mini autót (yaris és társai), de gondolom ez evidens. Bár sok családost láttam már ilyen kocsival, én nem tudom elképzelni hogy férnek el benne.

2014. jan. 27. 14:22
 12/16 Szegheő Péter válasza:

Octavia II. Tökéletesen elférünk benne, a csomagtartó hosszában nyeli el az esernyőre csukott babakocsit, fenntartása bagó, megbízható darab.

Péter

2014. jan. 29. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak az olyan egy terűek jók mint , Peugeot Partner. Vagy ezek a fajták.
2014. jan. 30. 05:30
 14/16 Tóth Károlyka ***** válasza:
53%
Ez is, mind minden, pénztárcafüggő. Ha pénz nem számít: BMW X5. Abba belefértek. :)
2014. jan. 31. 12:31
 15/16 anonim válasza:
Chrysler Concorde. Nem túl szép, de 3 ember is bele fér a csomagtartóba! Ráadásul szedán! Nagy csomagtartó, nagy hely. Nézz utána. :)
2014. febr. 2. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Suzuki swift 4 éves. Mi azért vettük ezt, mert a töréstesztje kimagaslo, az ára pedig kedvező. Persze ha sok pénzem lenne tuti 3-as bmw- vennék:)
2015. jan. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!