Nekem 2 éves, de soha nem engedtem neki. Már most próbálom arra nevelni, hogy ha kifizettük a néninek utána megkaphatja. Szerencsére megérti, így ha eljöttünk a pénztártól már kéri, de addig türelmesen kivárja. Mielőtt ilyen hosszú vásárlásra megyek előtte kapja a reggelit vagy az uzsit, attól függ melyik napszakban megyek.
2014. jan. 25. 19:33
12/19 anonim válasza:
Csakis olyan kekszet ehet amit otthonról hozok. Amit ott veszünk azt előbb kifizetjük azután megeheti otthon. 21 hónapos a fiam.
2014. jan. 25. 20:20
13/19 anonim válasza:
Úgy csináltok, mintha ez akkora bűn lenne. Az én lányom is megérti, hogy nem bontjuk ki a kekszet, cukrot, stb., de nem lesz attól a tesconak semmi kára, mert megeszik egy fél kiflit, amit mellesleg mindig kifizetünk. Soha nem tettek még csak megjegyzést sem arra, mert beleevett a kiflibe.
Az egyik 0%-ra lepontozott válaszoló. Ezt is pontozzátok le!!
2014. jan. 25. 20:53
14/19 zabmester válasza:
Nem engedem (nem is kéri), és kisebb korában sem engedtem. Amíg nagyon pici volt, vittünk otthonról néhány falat ennivalót, azt majszolhatta, ha megéhezett, de amúgy is próbáltam úgy intézni a vásárlásokat, hogy előtte egyen otthon. Nem volt emiatt soha hiszti.
2014. jan. 25. 22:52
15/19 anonim válasza:
En is engedem, kiflit, innivalot, termeszetesen mindent kifizetunk a vegen. Meg soha nem volt ebbol gond.
2014. jan. 26. 00:16
16/19 anonim válasza:
Sokan megengedik, mert látom a boltokban. Én nem engedem, mondjuk sosem merült ez fel,hogy a boltban megéhezett volna, kibír ennyi időt evés,ivás nélkül!
Off: A pontozót nem értem....mire jó ez? Lepontoz mindenkit, bármit ír! Biztos boldog vagy ettől! :D
2014. jan. 26. 05:18
17/19 anonim válasza:
Én sem engedem. Kibírja a kicsi is és a nagy is. Amíg nincs kifizetve, addig az lopás. Le lehet pontozni, de a gyerek tanulja meg időben, hogy vannak szabályok, határok, amiket neki is be kell tartania.
Sőt, az autóban sem ehetnek, ihatnak menet közben. Nem azért, mert kosz lesz, hanem azért mert veszélyes, kónnyen félrenyelhetnek.
2014. jan. 26. 07:40
18/19 A kérdező kommentje:
Na, mindenki kapott egy zöld kezet, ellensúlyozandó a kedves lepontozókat.
Nekem nem tűnt fel, hogy haszontalan választ kaptam bárkitől.
Köszönöm!
2014. jan. 26. 12:39
19/19 anonim válasza:
Nekem a nagyobb (2,5) szokott kapni egy kubut vagy hasonlót. Na nem azért mert szomjan halna, hanem, hogy nyugton üljön a kocsiban. Ha kivszem máris dupla idő a vásárlás... De kisebb vásárlásnál simán megérti, hogy csak fizetés után esszük meg a dolgokat. Enni amúgy soha nem adtam neki boltban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!