Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma találkoztam a lányom...

Ma találkoztam a lányom apjával aki megkérdezte, hogy mit vegyen a gyereknek szülinapjára. Szerintetek mi jó egy két éves kislánynak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 22:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Megjöttek a szuperanyukák akik minden vackot megvesznek.
2014. jan. 20. 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
11, te nyilván nem veszel a gyerekednek pelenkát, kaját, ruhákat, mert tök felesleges, nem igaz? Azok nélkül is felnő valahogy, majd megoldja... :)))
2014. jan. 20. 22:46
 13/19 anonim ***** válasza:
2 éves kislány most fedezi fel a világot, minden érdekli :) Valami színes játék, amivel nem tudja magát megsérteni, plüss, bár azt ha bekapja nem a legjobb, gumi vagy kihajtós könyv, fürdőjáték, esetleg ruhanemű, abból sosem elég :)
2014. jan. 20. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyuka nem ruhára gondolt, hanem valami olyasmire ami megterheli apuka pénztárcáját.
2014. jan. 20. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Semmi nem terheli meg jobban, mint a gyerekruhák. A kisgyerekruhák állati drágák mindenhol. Főleg ha márkás is. többe kerül, mint egy bababútor.
2014. jan. 20. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Megjöttek a szuperanyukák akik minden vackot megvesznek."

Hol vannak? én nem látom... Eddig senki nem említett vackokat, csak olyat ami amúgy is szükséges egy gyerek felneveléséhez.

2014. jan. 20. 23:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező,eddig mit vettetek neki? De tényleg ez fontos,csak vettél neki játékot,szülinapra,karácsonyra csak veszel neki ajándékot nem? Ez lehet egy plüss maci,egy szép ruha,szép csattok,hajgumik,egy könyv,egy labda,egy baba,amit szeretnek az építőkocka a kiskonyha,kirakó,kicsi babaház,dublo,kismotor,vagy futóbicikli,gyurma,színesceruza.Szerintem ezeknek mindegyike igen hasznos.
2014. jan. 21. 09:19
 18/19 anonim ***** válasza:

"Nincs ötletem, nem szoktunk neki ajándékokat venni."

pedig egy 2 évesnek illene ajándékot venni mondjuk szülinapjára, névnapjára, karácsonyra.

ha eddig nem, akkor most épp itt az ideje, hogy bevezessétek. és mivel ezek szerint nincs neki, akkor vegyen apuka játékot, ugye akkor bármit vehet, úgysincs a gyereknek :(

kiskonyhát, babát, duplot, babakocsit, étkészletet...

annyi minden van és biztos, hogy nagyon örülne a lányod, ha lenne pár játéka :)

2014. jan. 21. 10:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés tuti kamu, ha nem akkor eszet kéne venni az anyukának! :D

Ha eddig úgysem vettetek semmit neki, akkor apuka bármit vehet: ruha, pelenka, étkészlet, játékok (gyerekkonyha, könyv, fajáték stb.)....

2014. jan. 21. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!