Ti melyik lánynevet választanátok?
Figyelt kérdés
A vezetèknèv Szatmári-Urbán.
A 2 nèv: Lenke, Zoé
Én a Zoét vàlasztanàm, a párom a Lenkèt.
2014. jan. 20. 20:30
1/11 anonim válasza:
Zoé Másikról Lenke néni jut eszembe a Szomszédokból...
2/11 anonim válasza:
Csak is a Zoé. Lenkét soha nem adnék, nekem is idős néni jut eszembe róla.
3/11 anonim válasza:
Zoé mindenképpen. A Lenke valamilyen szinten kezd újra felkapott (bár ez túlzás azért, inkább újra felfedezett) lenni, de nekem még nagyon nénis név.
4/11 anonim válasza:
Egyiket sem, keresnék olyan nevet, amit mindketten szívesen választanánk.
5/11 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek.
Egyébként a Lenkét lehetne Leninek becézni, az meg tök menő. :)
8/11 anonim válasza:
Tudom, hogy mindenki válassza azt a nevet, ami tetszik... De olyan nép nevek ezek, félre értés ne essék...szép név! De mibden 5. kislánynak ez a neve...
HANNA,ZARA,ZOÉ,LILIÁNA ... Lenke tetszik jobban. Az egy szép kedves kislány név!
Becézni nagyon szépen lehet!
A zoé meg nekem kutyanév a zarával együtt.
9/11 anonim válasza:
Szerintem a Lenke jobban illik a vezetéknévhez.
10/11 anonim válasza:
Zoé naggyon nem tetszik. Borzasztóan mesterkélt, számomra teljesen idegen és megfoghatatlan, nem tudom hova tenni. Akkor már inkább Lenke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!