A 44 éves párom gyereket szeretne. Mi legyen?
Jelenleg az egyik ismerősünk pici házában lakunk, szinte ingyen, csak az udvart kell őríznünk. Én kapnék gyedet, párom most teherautó sofőr egy cégnél, de ki tudja meddig.
Az egyetlen dolog ami visszatart az az, hogy nem tudom, lesz e türelmem a kicsihez, mivel még fiatal vagyok.
Páromnak már van egy nagylánya szóval ő már tapasztalt apuka lenne.
Imádom a páromat, de nem tudom, hogy bevállaljam e a babát.
Neki már van, minek akarja az egészet előlről kezdeni?
Szerintem nincs abban semmi,ha 2 ember kozott nagy a korkulombseg.Koztem es a ferjem kozott is 15 ev,en 26 vagyok,most varjuk az elso babankat.
De te meg agyilag nem nottel fel egy gyerekhez...
Azert meg ne szuljel,hogy legyen aki oregkorodra gondoskodik majd rolad...
Hát ha már így összegyűltek a kor különbséggel együtt élő párok. én 23 vagyok a párom 41évas. 12 hetes terhes vagyok és boldog bár piszok türelmetlen, mert alig várom hogy a mi bőgőmasinánkat hallgassam :) és csak érettségim van, 18 éves korom óta dolgozok egy helyen, nincs 100%-os hátterünk, albérletben lakunk, de nem rossz a pénzünk és ha gond lenne van családi háttér. boldogok vagyunk és leszünk, ez a lényeg :)
én nem ajánlom hogy szülj, nem hogy a mostani párodnak, egy ideig senkinek sem. ha megszülsz és sír a baba akkor idegrohamot kapsz és bántod a babát? ezért fölösleges. inkább mondd meg a párodnak és lépjen le, mert ha nagyon szeretne babát akkor keressen mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!