Györgyi111 kérdése:
16 éves fiam vigyázhat-e öccsére amig 5-6 napig, max.10 napig dolgozom én is meg férjem is? Jogilag ez megoldható-e? Babysittert nem találunk évek óta rendeset és a család már ki van ettől. Nagyon várom a válaszokat
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 15:16
11/13 A kérdező kommentje:
Ők teljesen önállóak. A 16 éves már főzött is többször. Ketten ki is takarítanak. Vásárlást ügyesen intézi a nagy. Hiszen a családi bankszámlát is kezeli. Ő fizeti be a csekkeket is. Külön dolgozunk apukától,nem egy autón. Így van hogy nem is egyszerre vagyunk itthon. Mosógépet 7 éves kora óta jól kezeli. Karácsony előtt a nagytakarítást a nagyfiam és barátnője,valamint a kicsi segítségével együtt csinálták meg. Mivel ők ebbe az életformába születtek bele,így nagyon önállóak a konyhában,háztartásban és az élet sok-sok területén. A gimnáziumi beiratkozását is saját maga intézte. Az öccsének a tanáraival is tartja a kapcsolatot,ellenőrzi a diginaplót,ha valami nem oké akkor bemegy a suliba és beszél a tanárral. Itthon is leülteti a kicsit gyakorolni. Hát ilyen is lehet egy kamasz. Igaz élsportoló volt évekig és ez sok fegyelmet adott neki.
2014. jan. 21. 09:29
12/13 anonim válasza:
komolyan mondom, legyél nagyon büszke a fiadra!
oké, nyilván van olyan kamasz aki nem hülyül meg (teljesen), ez azért nem akkora érdem, de hogy ennyire talpraesett, az igen! le a kalappal előtte :)
13/13 anonim válasza:
Én egy 12 éves és egy 16 évest otthon mernék hagyni egyedül. Főleg így, hogy ennyire talpraesettek ahogy írod.
Merre laktok? Nekünk szuper a babysitterünk, csak nálunk most kezdték az ovit a kislányok, így már nincs rá szükségünk csak speciális alkalmakkor. Ha errefelé, szívesen adok elérhetőséget, hátha jó lesz nektek. Én maximálisan elégedett voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!