35,5 voltam az első gyereknél, 36,5 a második gyereknél egészségesek. Mindegyiknél voltunk szűrővizsgálaton. A huszonévesek nem mennek szűrővizsgálatra.
2014. jan. 18. 21:55
12/59 anonim válasza:
Lehet egészségeset, mondjuk én iylen öregen már biztosan nem vállalnék gyereket.
A 20on évesek is mennek vizsgálatra ha normális a dokijuk és ők is.
2014. jan. 19. 01:46
13/59 anonim válasza:
Kedve utolsó! Öreg a nagyanyád, nem egy 35-40 éves nő. A legszebb évek egy nő életében. Szülni meg akkor kell, amikor megvannak hozzá a feltételek. Ha ezek 20 évesen vannak meg, akkor, ha 40 évesen, akkor meg akkor.
35 és 37 évesen szültem. Most vagyok 38 éves, és nem vagyok sem öreg sem boldogtalan attól a ténytól, hogy 35 felett vállaltam gyereket. Most van mellettem az a férfi, akinek mertem szülni, és olyanok a körülményeink, hogy minden meg tudunk adni a gyerekeinknek.
Sok 20 éves csak szül a nagy semmire, mert fiatal anyuka szeretne lenni, aztán a gyereke issza meg a levét.
2014. jan. 19. 08:02
14/59 anonim válasza:
Utolsó:milyen öregen?Manapság huszonévesen az ember megalapozza az életét...itt nem a normális dokin múlik(aki szintén akkor a legnormálisabb,ha magán,vagyis fizetni kell minden alkalommal),hogy elmegy-e vizsgálatokra.A legtöbb-TISZTELET A KIVÉTELNEK-fiatal még a magán UH-ot se tudja kifizetni(10000-15000 ft/alkalom),nemhogy bevállaljon pl. egy integrált tesztet(ami UH-al együtt kb.30000 ft).Ráadásul ha normál tartományban(még ha éppen eléri csak) van az eredmény egy fiatalt nemigen küldenek tovább pl.genetikai vizsgálatra,amíg 35 év felett egyből felajánlják.Én a 2. és 3. gyerkőcnél már voltam(konkrétan a 2.-nál amnion,a 3.-nál korionbiopszián)szintén magánúton,hogy mihamarabb legyen eredmény.Mert nem mindegy,hogy 4 hetet kell várni,vagy 4 napot!És had ne írjam le,hogy mennyibe került....
2014. jan. 19. 08:06
15/59 anonim válasza:
A 14. vagyok!Bocsi,13. válaszoló,a 12.-nek szántam a mondandómat.A 10. válaszoló(is)vagyok.Én sem értem ezt a maradi felfogást,és abszolút Veled(13.)értek egyet.Ezért is írtam,amit írtam.
2014. jan. 19. 08:08
16/59 anonim válasza:
Nos szerintem ne menjen át vitába a dolog,én már válaszoltam,és egy percig sem bántottam azt aki 35-40 évesen szül,csak leírtam egyik válaszolónak a kockázatokat,de mint tényeket.Pedig jómagam 21 évesen szültem(nem volt tervezett,de 25 éves korommal bezáróan terveztem az elsőt),az anyagi körülményeink elég jók,magánorvosom volt,meg tudtam fizetni,tehát azért szerintem egyik oldalról sem szabad általánosítani, a magam részéről nem tartom a legjobbnak,a nagyon késői szülést de mindenki magánügye,és szerintem nem öreg egy 35-40 éves nő,az öreg a 60 éves.
2014. jan. 19. 09:15
17/59 anonim válasza:
"A 20on évesek is mennek vizsgálatra ha normális a dokijuk és ők is."
Persze azért születik ma már 30 alatti nőknek több down kóros babája minta 30 feletti nőknek.
2014. jan. 19. 09:17
18/59 anonim válasza:
Szia. Latom jo sokan irtak, de en is hozza szolnek. 40 eves vagyok es nem erzem magam oregnek es senki nem is mondja meg rolam, hogy annyi lennek. Sokszor egy 40 eves jobban nezz ki, mint egy 20 eves! Ha egeszseges egy no, barmikor teherbe tudd esni. 2ik gyermekemet 35 evesen szultem es 5 honapja,40 evesen a harmadikat. Nem volt tervezett baba, egyszer nem vedekeztunk a ferjemmel es itt van egy gyonyoru, egeszseges baba! Ez nem kortol fugg, hanem a genetikatol. Az valo igaz, ha elso gyermeket 35 ev felett vallalsz, akkor LEHET, hogy nehezebben jon ossze, de ez sem biztos! Mindenkinek nagyon szep napot kivanok! :-)
2014. jan. 19. 10:06
19/59 anonim válasza:
Sajnos sok hülye doki van akik nem küldik el ennyi idősen a kismamákat, elég baj. Én 28 voltam mikor szültem és automatikusan mondták, hogy mennyek integráltra. Igaz már én sem volt fiatal, mert sajnos nem jött össze időben a gyerek. Pont a korom miatt nem lehtett testvére. Mert én 30 felett már nem vállalnék gyereket. Nagyon nem jó idős szülők gyerekének lenni (35 felett már igan csak nem)
2014. jan. 19. 12:59
20/59 anonim válasza:
19- estől kérdezem, hogy honnan tudja,, milyen érzés az én gyerekemnek lenni? 38 vagyok, 1 és 3 évesek a gyerekeim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!