Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák milyen téli kabátotok...

Anyukák milyen téli kabátotok és csizmátok van? Nőies vagy sportos?

Figyelt kérdés
Aki tud küldjön róla fotót vagy linket:)
2014. jan. 18. 13:48
1 2
 11/14 zabmester ***** válasza:

Kekiszínű, csípőig érő, viszonylag szűk fazon, leginkább kicsit military-nak mondanám, nem az a nagyon nőcis, de nem is sportos.

Csizma idén alig volt a lábamon még, egy van, ami ilyen nagyon meleg, kívül-belül szőrös, bundás, én jetivadász-csizmának hívom :) Meg van egy lapossarkú bőr csizmám, sötétzöld, de azt meg kéne talpaltatni, de tekintve, hogy idén mennyire nincs tél, még nem jutottam el idáig.

2014. jan. 18. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Combközépig érő vízlepergetős tollkabátom van, derékban karcsúsított és szőrmés a nyaka. Csokoládébarna anyagú, kicsit fényes. Nagyon jó meleg és imádom, hogy a nyakát teljesen felhúzva nem kell hozzá sál!

Ilyesmi fazon, mint ez, csak öv nélkül: [link]

Csizmám van több is, jelenleg legtöbbet a fekete bőr lovaglócsizmámat hordom, mert az mindenhez megy, kb. ilyen: [link]

De van egy tex-es bevonatú szőrmebéléses bőrcsizmám, amit kifejezetten a hó miatt vettem tavaly, meg van egy kicsit platformos magassarkú barna csizmám, ha nagyon ki akarom magam csípni :)

Ja meg van egy bokacsizmám, vagyis inkább bakancsom, amit a Tesco-ban vettem, ebben a 10-15 fokban az hordom, meg a vékonyabb kabátomat.

2014. jan. 19. 07:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Csinosan öltözködtök:)

Ez a lovaglócszma, nagyon bejön. Szolíd is, nőies is. Én nem szeretem a nagyon csatos, nagyon csillogós, nagyon magas sarkú cipőket, de ez teljesen jó:)

A kabátok is csinik, mindenkié:)

Az én stílusom, most nem is tudom melyikőtök válasza volt, az öves, combközépig érő kabát, linkelte is google fényképben. Ilyet keresek már mindenhol, de nagyon kifogytak a boltok a kabátokból.

2014. jan. 19. 09:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Én most ezzel a kabáttal szemezek nagyon: [link]

Ismerem a márkát, ez mondjuk tutira nem eredeti, viszont egy ismerősömnek van ilyen és nagyon jó minőségű.

Mondjuk nem tudom mennyit szánsz kabátra, de ez ennyiért megéri, ha 1 db tényleg meleg kabátot akarsz, amit szinte bárhová felvehetsz, mert mindenhez megy.

2014. jan. 19. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!