Anyukátok tudja, hogy hány óra hány perckor születtetek?
Az enyém sajna nem tudja, 35 éve szült engem. Mindig is szerettem volna egy asztrológia előrejelzést csináltatni, de így nem tudják megcsinálni, hogy csak körülbelül tudjuk, hogy valamikor késő délután :(((
Én tudom a saját lányom pontos óra-percét... Ti hogy vagytok ezzel?
Az én anyukám állította, hogy reggel születtem, de a család összes többi tagja, nagyszülők, nagynénik azt mondták, hogy este. A fél hét az tuti volt, csak az nem, hogy reggel vagy este. Egyik nagynénémet érdeklik az ezoterikus dolgok és egy asztrológus ismerősével felvázolták a képletemet a fontosabb dátumok alapján. Mikor volt az esküvőm, mikor születtek a gyerekeim. Ezekből az adatokból az asztrológus meg tudta mondani, hogy reggel fél hétkor születtem. Ha a barátnőid is értenek hozzá, akkor biztosan meg tudják csinálni.
Én mindhárom gyermekem születési idejére emlékszem. Furcsamód mindannyian pénteki napon születtek, a harmadik 12:30-kor, a második 13:05-kor, az első 13:42-kor. Persze ezek nem történtek olyan rég, bár nem hiszem, hogy felnőtt korukra elfelejteném. Egyébként most a negyedik babával pénteki napra vagyok kiírva. Kíváncsian várom.
Az én anyukám annyit tud, hogy este 7-kor születtem, de hogy előtte pár perccel vagy utána azt nem. Az egyik kolléganőm nekem is ki akarta számolni az aszcendensemet, de így nem tudta.
Én tudom a kisfiamét, 23.50-kor született, de rá is írták a papírjára, ami a pólyájára volt tűzve, azt el is tettük, úgyhogy Ő tudni fogja.
Az én anyukám engem tud, a bátyámat csak kb-ra, hogy 5 körül. Mindketten természetesen születtünk.
Nem értem, régen nem volt óra a szülőszobákon??
Én mikor szültem, pontosan velem szemben volt egy hatalmas óra, ha akartam, ha nem, láttam hánykor tolófájok, hánykor nyomok, hánykor szülök.
Az enyém is tudja:) Éjjel fél 1-re sikerült kibújnom:)
Az én lányom 22nap múlva jön,ha nem hamarabb:)Én is megjegyzem,hátha ezo guru lesz a drága:D
előző vagyok.
sőt, mégrégebben a napot sem tudták pontosan! csak pl. ilyeneket: aratáskor született, szüretkor született...stb... v.milyen esményhez kötötték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!