Gyermekvédelmi kedvezménynél a nettó bevételt nézik, de kiadásokkal, vagy kiadások nélkül? SOS
Tudom hogy a nettó bevételt nézik, de ezt az összeget osztják 4felé (a mi esetünkben, mivel 2 gyerekünk van), vagy még levonják a kiadásokat, pl hitelek, rezsi, stb, és az így kapott számot osztják 4-gyel? Magyarán figyelembe veszik a hiteleket, kiadások is, vagy azt nem, csakis a fizuk alapján számolnak?
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Szerintem tök egyértelmű, h nem vonják le.
Most akkor felveszek én is hitelt brahiból, h megkapjam a gyv-t és akkor majd fizeti az állam a hitelemet lényegében???
Te se vagy egy okos nő...
Valahol mindenki lakik,és valamit mindenki eszik.
Van kér család az egyik fizet 50 ezret albérletre a másik meg 60 ezret hitelre, az albérletező kertjében sok minden megtermel a másik meg megveszi.
Így né7zük az akinek lesz 20 év múlva saját lakása, és a kertbe sem dolgozik jobban rászorul mint az aki csak albérletben és és gazdálkodik is.
Az, hogy ki mire hogyan költi a fizetését magánügye, soha nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!