Párom a két éves kislányunkat a kocsiban előre ülteti. Mikor fogja végre megérteni, hogy ne tegye?
Mond meg neki, hogy ez neked fontos. Ha legközelebb mégis előre rakja, üvöltsd le a fejét, amiért olyan agyatlan, hogy nem képes felfogni, hogy ez téged nagyon idegesít.
Ha így sikerül felfognia, akkor kérd meg, hogy máskor üvöltés nélkül is figyeljen arra amit mondasz.
Miért lenne kamu. Naponta látni ilyet.Gyerek elöl vagy hátul ugrál az ülésen. Nem csak "faluban"
Van gyerekülés? Ha van akkor állj a sarkadra és kötelezd a párod rá hogy használja,egyszerűen ne engedd el vele a gyereket. Ha nincs akkor sürgősen vegyél.
Ekkora agyatlan barmot, mint a párod, már bocs.....
Úgy látszik ha mondod neki, nem hatja meg, meg se hallja. Én biztosan nem engedném, hogy beültesse maga mellé a gyereket, ha szükség lenne rá, erőszakkal tartanám vissza. Ne hagyd! Itt nem csak arról van szó, hogy lassan meg, meg nem jár a faluban rendőr, hanem arról is, hogy adott esetben valami barom belémegy, olyan, aki viszont nem megy lassan. De amúgy már kis sebességnél is nagyot üt az autó, nem tudom mit ért azalatt, hogy nem megy gyorsan. Én csak abból tudom, hogy amikor merőlegesen parkolok a járdához tolatva és ha nem látom, hol a padka és nekimegy a hátsó kerék nagyot üt, pedig alig megyek 2-vel....
Nem fér a fejembe, hogy hogyan tudnak felnőtt emberek ennyire agyatlanok lenni. Én biztos nem engedném el vele a gyereket. De én extrán háklis vagyok erre, nálunk volt az ismerettségi körben gyerekhalál autóbalesetben. Még a nem kötelező gyerekülés időszakban. Hát, nálunk kötelező a gyerekülés.
Amúgy meg nincs igaza a párodnak, szerintem hátul ülve egy jó gyerekülésben sokkal több mindent lát a gyerek (magasabban van), mint elől.
Azt kéne megérteni az überintelligens apukának, hogy nem csak ő van az úton.
Ha - ne adja a Jóisten - belerongyol egy traki szemből, majd leskelődhet.
Ne engedd a gyerekedet vele így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!