Családi adókedvezményt kitől kell kérni igazolást, h kismama vagyok?
Nem kell igazolás. Beadod a nyomtatványt, papírral egy esetleges NAV ellenőrzésnél kell igazolnod, igénylésnél nem kell.
Engem elhajtottak az orvosi papírral és a fenti indokkal a HR-ről. November óta jön a pénz, NAV még nem járt felém, de ha ellenőriznek, akkor egy pakk papírt is tudok mutatni, de a pólómat is felhúzhatom nekik. Szóval egy esetleges ellenőrzés idején is ráérsz beszerezni a papírokat.
A nőgyógyász adja ki a papírt (nálam csak aláírta, az asszisztens töltötte, ő számolta ki mikor töltöttem be), visszamenőleg adóbevallásnál tudjátok majd visszaigényelni. De igazolást mindenféleképpen kérjetek amíg kismama vagy, mert utólag nem hiszem,hogy kiadnak ilyesmit. A leadásnál kérték az igazolást!
Nálunk is a férjem vette igénybe, de nekünk már a hónap elején le kellett adni, szóval siessetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!