Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 hós babám nem iszik cumis...

5 hós babám nem iszik cumis üvegből meg semmit! Itatós pohárral próbálkozzak inkább? Mik a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Eddig csak anyatejes, szeretnék gyümölcslevet is adni neki....

köszi!

2014. jan. 12. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én kezdettöl normális pohárból adtam a gyerekeknek inni, minden további nélkül ment. Csak arra kell figyelni, hogy egy pici egyszerre csak egy kortyot tud inni, és ha már lenyelte, akkor jöhet a következö.
2014. jan. 12. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Enyem 6hos, de o sem iszik cumisuvegbol, de meg csoros itatopoharbol sem. Poharbol nem tudom itatni, mert bena vagyok, ugyhogy en kiskanalbol adom neki. Csak mondjuk ha mar mennyisegeket iszik, akkor erdekes lesz...
2014. jan. 12. 11:43
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!! kipróbálom akkor a poharat, ha nem megy akkor meg a kanalazást!!
2014. jan. 12. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm kisfiánál teljesen kimaradt a cumisüveg, ő is anyatejes volt végig. Náluk a ivókupakos pici 2,5 dl-es janás üveget használták nagyon sokáig. 1 éves kor körül fogadta el csak az itatós poharat is.

[link]

Azóta több felé láttam, hogy egész piciket ebből itatnak az anyukák, szóval ha a többi nem jön be, ez is megér egy próbát...

2014. jan. 12. 12:46
 5/6 A kérdező kommentje:
ilyen pont van itthon uh meg is nézem :)) köszi!!
2014. jan. 12. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én babám 9 hos, de itatopoharbol csak úgy tud (segítséggel) inni, ha nincs benne a szelep. Poharbol szépen iszik, cumisuvegbol csak tapszert fogad el. Szóval sztem nálunk ki fog maradni az itatopoharas korszak. A janas üveget azért én is ki fogom próbálni.
2014. jan. 12. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!