5 hós babám nem iszik cumis üvegből meg semmit! Itatós pohárral próbálkozzak inkább? Mik a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Eddig csak anyatejes, szeretnék gyümölcslevet is adni neki....
köszi!
2014. jan. 12. 11:23
1/6 anonim válasza:
Én kezdettöl normális pohárból adtam a gyerekeknek inni, minden további nélkül ment. Csak arra kell figyelni, hogy egy pici egyszerre csak egy kortyot tud inni, és ha már lenyelte, akkor jöhet a következö.
2/6 anonim válasza:
Enyem 6hos, de o sem iszik cumisuvegbol, de meg csoros itatopoharbol sem. Poharbol nem tudom itatni, mert bena vagyok, ugyhogy en kiskanalbol adom neki. Csak mondjuk ha mar mennyisegeket iszik, akkor erdekes lesz...
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!! kipróbálom akkor a poharat, ha nem megy akkor meg a kanalazást!!
2014. jan. 12. 12:26
4/6 anonim válasza:
Egyik barátnőm kisfiánál teljesen kimaradt a cumisüveg, ő is anyatejes volt végig. Náluk a ivókupakos pici 2,5 dl-es janás üveget használták nagyon sokáig. 1 éves kor körül fogadta el csak az itatós poharat is.
Azóta több felé láttam, hogy egész piciket ebből itatnak az anyukák, szóval ha a többi nem jön be, ez is megér egy próbát...
5/6 A kérdező kommentje:
ilyen pont van itthon uh meg is nézem :)) köszi!!
2014. jan. 12. 13:19
6/6 anonim válasza:
Én babám 9 hos, de itatopoharbol csak úgy tud (segítséggel) inni, ha nincs benne a szelep. Poharbol szépen iszik, cumisuvegbol csak tapszert fogad el. Szóval sztem nálunk ki fog maradni az itatopoharas korszak. A janas üveget azért én is ki fogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!