Mást is frusztrál pár hónapos gyermeke apjának volt barátnője?
Én nem foglalkozom "exekkel", pedig az én páromnak még ex-neje, és közös gyerekeik is vannak... Mivel a gyerekeink féltestvérek, ezért gyakran találkozunk.
Az "exxel" nagyon nehezen indult a kapcsolatunk, egy évig nagyon utált. Ma meg már fel is mehetünk hozzájuk, ők is jöhetnek hozzánk, a fiamat imádja, és én is imádom az ő lányait. Ehhez csak intelligencia kell, és az, hogy elfogadjuk a másikat, és a helyzetet.
Nem vagyok féltékeny típus, úgy gondolom, ha más kellene a páromnak, akkor jobban is járnék, ha elmenne. Nem félek az egyedülléttől. Még sosem hagyott el senki, de ha megtörténne, akkor sem mennék a Dunának... Egy extől meg különben sincs értelme tartani, hiszen ha ők jó páros lettek volna, akkor nem mentek volna szét, és a párom nem lenne most velem. :)
A saját életünkhöz azért persze ragaszkodom, tehát annyira sosem akarnék jóban lenni egyetlen exxel sem, hogy az állandóan nálunk vendégeskedjen... Ha ilyen probléma lenne, a párommal beszélném meg. Ha nem akarna egyezségre jutni velem, én is meghívnám párszor valamelyik exemet. :)
Én még "csak" várom a babánkat, de eszembe se jut férjem voltjai közül egyik sem. Igaz, nem is szívesen beszél róluk, mindig azt mondja, ha bármelyik is számított volna, akkor most nem velem lenne.
És lányok, a Ti párotok is tuti így van vele, Ti vagytok neki az, aki mellett szeretne élni, akivel gyereket szeretne nevelni.
az én férjemnek egyetlenegy barátnője volt előttem, akivel az volt a legnagyobb kalandja, hogy ő volt neki az első, de érzelmileg nem nagyon kotődott hozzá. Én vagyok neki a legszebb, a legédesebb, így eszembe sem jut magamat osszehasonlítani az exszel. Ráadásul mióta pocakom van, a párom úgy néz rám, mint valami istennőre, néha még frusztrál is, milyen átszellemült arccal tud nézni.
Sőt, ha eszembe jut, hogy a párom mással kavart - még ha beteges is - naggggyon szexinek látom őt. Pedig sajna nem szexelhetünk. Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy ha megcsalna, nem kaparnám ki a szemét, de valahogy mindent el tudok képzelni, csak azt nem, hogy megcsal.
Na, ezt jól elmagyaráztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!