Mit csinált a gyerkőcöd amitől ideges lettél?
Nem olyan dologra gondolok,hogy veszélyeztette magát.Mondjuk ez az én hibám,hogy nem figyeltem,és persze nem a gyerekre vagyok mérges.
A kisfiam ma beledobott 1 egész tekercs wc papírt a mosógépbe,és én kimostam.Már máskor is beledobta,de akkor észre vettem,most valahogy elfelejtettem megnézni.Úgyhogy most minden ruha csupa ázott papír. .... :P
Van ilyen:D Ó de még mennyit csinálnak, míg fel nem nőnek:D És egyre bosszantóbbakat:D
Nálunk minden napos a rosszaság:D 3.5 éves lányom van. Szerintem kitesz két ördögfiókát:D
Pont most vagyok a plafonon!!!:)
Kaptam néhány könyvet a szomszédtól kölcsönbe, olvasni. Ugyan pár száz forintos könyvről van szó, de míg kiszaladtam egy pillanatra, addig jött ki a 3 éves kisfiam és mutatta, hogy kitépett egy lapot a könyvből. Aha...csak bejöttem és már bújt el, gondoltam, akkor valami nagyobb gond van, hát jó néhány lapot kitépett, illetve a könyv is ketté volt választva...
De wc papíros eset nálunk is volt, bár ő a wc-be dobott bele egy jókora darabot belőle.
De mikor pici volt még, akkor a fehér mosnivaló ruhái közé beletette valahogy sunyiba, valószínűleg, míg a mosóporral foglalatoskodtam, az apjának a barna bőr nadrágszíját...nadrágszíjnak annyi volt, a fehér ruhái pedig szép barna foltosak lettek, de az legalább kijött...
És még sorolhatnám, hogy mennyi mindent csinált. Most így hirtelenjében ennyi jutott az eszembe.
De majd csak egyszer felnő...:)
Amikor összefirkálta a nappali falát. Ujra lett festve karácsony előtt, karácsony napján amig rendeztem az asztalt ( anyósèk jöttek hozzánk ebédelni), megint összefirkálta. Persze nem ceruzával hanem filctollal.
Vagy amikor direkt lehuzza a terítőt az asztalról ( persze miközben tele van.) Vagy amikor letekeri az összes wc papirt. Rengeteg ilyen van, a végén mar nevetek rajta....
volt nálunk is falfirka, tapétatépkedés, kölcsönbe kapott játék megsérülése, volt mosogépes sztori, wcpapíros sztori, és jó volt az is, mikor beköltöztünk az új házunkba, nemsokkal rá a fiam a wcillatosítót leakasztotta a wc pereméről és bedobta a wc-be. Persze akkor nem vettük észre, lehúztuk, de eldugult!! Már a lelki szemeim előtt láttam, hogy verjük fel az újonnan lerakott csempét és duguláselhárítunk, de szerencsére apa valami dróttal ki tudta kaparni kb 20perc alatt a wc-ből azt a vackot úgy, hogy közben könyékig benyúlt a wc-be a szennyvízbe.... Azóta sincs ilyen illatosítónk!! :)
Ami idegesít, az az, ha a ételt-italt széthordanak mindenfele. A szabály otthon az, hogy kizárólag a konyhában eszünk, de pl a most kétévesem ha a cseppmentes itatójával szaladgál a házban, akkor mindenhol az ő innivalójának cseppjei ragadnak a padlón.
Bosszant, ha ugrálnak a kanapén... :) Mát totál szétmegy az ülőgarnitúra.
Van még pár dolog, de ezek nélkül nem is lehetne felnőni... csak rosszalkodjanak!! :))
Jó szöszölést neked!!
De inkább most ki mégegyszer a ruhákat!! :)) Lehetőleg wcpapír nélkül! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!