Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinált a gyerkőcöd...

Mit csinált a gyerkőcöd amitől ideges lettél?

Figyelt kérdés

Nem olyan dologra gondolok,hogy veszélyeztette magát.Mondjuk ez az én hibám,hogy nem figyeltem,és persze nem a gyerekre vagyok mérges.

A kisfiam ma beledobott 1 egész tekercs wc papírt a mosógépbe,és én kimostam.Már máskor is beledobta,de akkor észre vettem,most valahogy elfelejtettem megnézni.Úgyhogy most minden ruha csupa ázott papír. .... :P

2014. jan. 9. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen:D Ó de még mennyit csinálnak, míg fel nem nőnek:D És egyre bosszantóbbakat:D

Nálunk minden napos a rosszaság:D 3.5 éves lányom van. Szerintem kitesz két ördögfiókát:D

2014. jan. 9. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Pont most vagyok a plafonon!!!:)

Kaptam néhány könyvet a szomszédtól kölcsönbe, olvasni. Ugyan pár száz forintos könyvről van szó, de míg kiszaladtam egy pillanatra, addig jött ki a 3 éves kisfiam és mutatta, hogy kitépett egy lapot a könyvből. Aha...csak bejöttem és már bújt el, gondoltam, akkor valami nagyobb gond van, hát jó néhány lapot kitépett, illetve a könyv is ketté volt választva...

De wc papíros eset nálunk is volt, bár ő a wc-be dobott bele egy jókora darabot belőle.

De mikor pici volt még, akkor a fehér mosnivaló ruhái közé beletette valahogy sunyiba, valószínűleg, míg a mosóporral foglalatoskodtam, az apjának a barna bőr nadrágszíját...nadrágszíjnak annyi volt, a fehér ruhái pedig szép barna foltosak lettek, de az legalább kijött...

És még sorolhatnám, hogy mennyi mindent csinált. Most így hirtelenjében ennyi jutott az eszembe.

De majd csak egyszer felnő...:)

2014. jan. 9. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:
lesz melóm a szöszöléssel :D
2014. jan. 9. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Áll a tapéta elött, rámnéz és elkezdi a körmével "ezerrel" kaparni a tapétát: Anya ez olyan vicces-nevet- én:AHHA, fekete filc elő...Tapicskol a bilibe a pisiben-ez is olyan vicces...A kád vizéből inni, ha nem látom, nem fog fájni hasam-áááááá. A cumiját kimosom 60 fokon a mosógéppel, mert bedobta, cumi kidob. Bejövök a teraszról a tányér, amin a banán van repül a levegőbe nevet.
2014. jan. 9. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor összefirkálta a nappali falát. Ujra lett festve karácsony előtt, karácsony napján amig rendeztem az asztalt ( anyósèk jöttek hozzánk ebédelni), megint összefirkálta. Persze nem ceruzával hanem filctollal.

Vagy amikor direkt lehuzza a terítőt az asztalról ( persze miközben tele van.) Vagy amikor letekeri az összes wc papirt. Rengeteg ilyen van, a végén mar nevetek rajta....

2014. jan. 9. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
gyerek reggel felkel,átöltöztetem,anya reggelihez kifacsar 6-8 mandarint,majd leteszi az etetőszékre,gyerek felnyúl és lerántja,ruhája olyan és bele is lép. Erről nem a kölköm tehetett,mert inni akart,csak bosszantó volt:)
2014. jan. 9. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:

volt nálunk is falfirka, tapétatépkedés, kölcsönbe kapott játék megsérülése, volt mosogépes sztori, wcpapíros sztori, és jó volt az is, mikor beköltöztünk az új házunkba, nemsokkal rá a fiam a wcillatosítót leakasztotta a wc pereméről és bedobta a wc-be. Persze akkor nem vettük észre, lehúztuk, de eldugult!! Már a lelki szemeim előtt láttam, hogy verjük fel az újonnan lerakott csempét és duguláselhárítunk, de szerencsére apa valami dróttal ki tudta kaparni kb 20perc alatt a wc-ből azt a vackot úgy, hogy közben könyékig benyúlt a wc-be a szennyvízbe.... Azóta sincs ilyen illatosítónk!! :)

Ami idegesít, az az, ha a ételt-italt széthordanak mindenfele. A szabály otthon az, hogy kizárólag a konyhában eszünk, de pl a most kétévesem ha a cseppmentes itatójával szaladgál a házban, akkor mindenhol az ő innivalójának cseppjei ragadnak a padlón.

Bosszant, ha ugrálnak a kanapén... :) Mát totál szétmegy az ülőgarnitúra.

Van még pár dolog, de ezek nélkül nem is lehetne felnőni... csak rosszalkodjanak!! :))

Jó szöszölést neked!!

De inkább most ki mégegyszer a ruhákat!! :)) Lehetőleg wcpapír nélkül! ;)

2014. jan. 10. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!