Kinek milyen érzése van így Karácsony közeledtével?
Én imádtam a karácsonyt, mindig volt nagy karácsonyfánk, terülj terülj asztalkánk és sok ajándék stb..
Még ilyen nullán anyagilag soha nem voltunk mint az idén, beleőrülök, hogy a gyerekemnek nem vehetem meg azt amit eredetileg akartam, mert nincs rá pénz. Borzasztó nehéz idők járnak!
Nekem mindig jó érzés a karácsony, a készülődés, díszítés. Mi nem szánunk sokat az ajándékokra, és ráadásul szeptember óta gyűjtögettem rá, hogy ne legyen nagy kiadás igy az év végén. n még nem díszítettem semmit, holnap kezdem a férjem itthol lesz, tud vigyázni a kicsire, 14 hónapos, a nagyfiam 8 éves lesz.
Talán azért várom már, mert be vagyok poshadva már a lakásban, és ez egy kicsit feldob....meg ha kinézek majd, nem a szürkeséget látom, hanem a feldíszített teraszt, stb.
én karácsonyra vagyok kiirva, így különösen várom.
az anyagi dolgok, ajándékok....hát az most lehet elmarad nálunk, és csak a picinek vesszük a szükséges dolgokat. :-( ez van, most ez a legfontosabb.
igen... talán ez tetszik leginkább ; a fények. sajnos én idén is a férjem nélkül ünnepelek. ő ilyenkor dolgozik. első nap a gyerekekkel leszek, majd elmegyünk a nagyszülőkhöz is. érdekes... az gyerekkori karácsonyok milyen szépek voltak. én igyekszek idén épp ilyen széppé tenni a gyerekeimnek is. de azt még nem tudom milyen fenyőt is vegyek.
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÜNNEPET KÍVÁNOK. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!