Vásároltatok már erről az oldalról?
Figyelt kérdés
www.pelenkadiszkont.hu
Nagyon olcsónak és jónak tűnik.Van valakinek tapasztalata?
2009. nov. 30. 09:27
1/3 anonim válasza:
Nekem nincs tapasztalatom.Kérdés hogy a postaköltséggel is megéri?Amúgy jónak tűnik.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából 1000 ft a postaköltség.Hát ha jó minőségűek a termékek, akkor szerintem így isvmegéri, mert még mindig olcsóbb ahogy számolgatom.
2009. nov. 30. 10:40
3/3 anonim válasza:
Szia! Én pelenkákat használtam innen, de mára marhára meguntam és nem kísérletezgetek velük többet. Minden baba más, és itt is több féle van, én a 100dbos gazdaságos pelusokat vettem. Azóta is utálom, mert addig jók voltak amíg olyan kicsi volt a lányom, hogy ahova tettem ott maradt, de mióta mászik és feláll mindenhol azóta napjában kb. 3x öltöztünk át mert kifolyott a pelusból a kaka, pisi. így én inkább megveszem a Pampers-et ami drágább de minőség is. Próbáld ki esetleg hátha nektek bejön, ja és nem mindig egyformát küldenek ezekből a pelenkákból, hanem mindig mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!