Írnátok olyan neveket amiket nem lehet becézni? Fiú és lány is jöhet!
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 16:05
11/16 anonim válasza:
Szerintem is minden nevet lehet becézni,maximum nem hangzik jól.Mi olyan nevet kerestünk a kislányunknak,ami elvileg nem becézhető,de a környezet így is nagyon kreatív volt :))
12/16 anonim válasza:
Nyilván a kérdező is tisztában van vele, hogy azt, hogy -ka, -ke minden név után oda lehet tenni. Ettől függetlenül vannak olyan nevek, amiket nehezebb becézni, mint ahogy az előttem szóló is mondta. A kérdező szerintem ezekre gondolt, csak könnyebb volt így megfogalmazni. Nem értem miért kell kötözködni.
13/16 anonim válasza:
Szerintem ezek a nevek olyanok, amelyeket az eredeti alakjában használunk, és nem becézgetjük folyton:
Máté, Ádám, Rege, Villő, Regő, Vajk, Dalma, Rita, Réka, Zita, Vanda, Víta, Zalán, Zénó, Illés, Milán, Kende, Kolos
14/16 A kérdező kommentje:
A Milán és a Márk tetszik fiúba. Lányba meg a Réka
2014. jan. 9. 21:46
15/16 anonim válasza:
Ninon, Mirtill, Víta, Tomaj, Éda, Csenge
16/16 anonim válasza:
Lány nevek közül a Küllikki egyik kedvencem,habár tudnám becézni...a másik a Miett talán azt nehezebb becézni
fiú nevek közül pedig az Izidor név a kedvencem, Celesztin,Flórián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!