Ez a névválasztás megoldható?
Lehet úgy nevet adni, hogy az első kislányom második neve a második kislányom első neve legyen?
Példa:
első kislány: Nagy Gréta Vivien
második kislány: Nagy Vivien Zoé.
Ez így leanyakönyvezhető édes testvérek esetében?
Köszönöm.
Igen, apukámnál és a tesójánál ìgy van, igaz, az régen volt.
A napokban volt itt egy kérdés, amiből az derült ki, h 2 fiúnak az első neve az apukáé és csak a 2. név különbözik.
Abból is gondolom, h az anyakönyvezéskor nem kérdezték meg, h van-e testvére és hogy hìvják.
Nekem a fiaim elsõ neve Zoltàn.
Zoltán András
Zoltàn Oszkár
A màsodik nevüket használjuk. Engedtèlyeztèk (amit sokan nem hisznek el ezen az oldalon). Szerintem engedélyezni fogják nektek.
Igen, lehet. Én ismerek egy ikerpárt. Egyikük neve Ágnes Eszter, másikuké pedig Eszter Ágnes. =)
De van egy család Magyarországon, ahol négy fiúgyerek van és mindegyik László. Mert ezt megengedik a hatályos törvények, bármennyire is hülyeség _szerintem_
Szóval igen, anyakönyvezhető, ha nektek belefér, akkor hajrá! (Nekem nem, de az én vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!