Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az én vagy az orvos hibája ha...

Az én vagy az orvos hibája ha olyan antibiotikumot írt fel a lányomnak amire érzékeny?

Figyelt kérdés

2014. jan. 3. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem a te hibád. Válts orvost!
2014. jan. 3. 17:05
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Látszik, hogy csak a gyereked allergiás, de te még nem voltál soha.

MINDIG az allergiás (vagy az érte felelős személy) szól!

Miért? Mert ha meghal a gyereked emiatt, akkor hiába mutogatsz az orvosra!

Az, hogy tőle elveszik esetleg az engedélyét, a gyerekedet még nem hozza vissza!

Magyarán a TE érdeked nagyobb!

Írd fel egy centlire és tedd a TAJ kártyája mellé és mire a gyerek bekerül a közoktatásba, tanítsd meg neki is!

2014. jan. 3. 17:08
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
Hiába nyomkodjátok a pirosat, a mi gyerekorvosunknak fel vannak jegyezve az allergiás gyerekek...
2014. jan. 3. 17:16
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
Na igen engem is jól lepontoztak,érdekes gyerek orvos aki a gyerek pácienseit ennyire semmibe veszi hogy szól az anyuka többször is és nem írja be,hogy mire allergiás.
2014. jan. 3. 17:19
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

De nem érted, hogy HIÁBA írja be, ha pl.: épp áramszünet van? Attól még a rendelés folytatódik!

ALAP, hogy szólok akkor is, ha beírta!

2014. jan. 3. 17:25
 16/18 A kérdező kommentje:

Ha áramszünet van vagy hasonlók akkor természetes hogy szólok,ahogy abban az esetben is ha "idegen" orvoshoz viszem a gyereket!

De nem gondoltam hogy a háziorvusunknak aki már ezerszer írt neki gyógyszert minden egyes alkalommal szólni kéne,és főleg azt nem hogy be sem írta a gépébe(mint utólag kiderült)!

2014. jan. 3. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindketten ludasak vagytok a dologban, de mivel szerencsére nem történt baj, ezért lépj túl a dolgon, ne rágódj rajta, hanem vond le a tanulságot és kész. Azért leírom, hogy ne érezd magad rosszul, azok is hibázhatnak, akiknél évek óta fennáll a probléma:

Az én fiam tej- és tojásallergiás. Jól ismeri a háziorvosunk, rendszeres "vendégek" vagyunk, ellenőrzésre is járnunk kell havonta. Mindig megkérdezi a doktornő, hogy van-e gyógyszerérzékenység, szerencsére nincs. Csakhogy van olyan gyógyszer, amiben tejsav van. Megcsináltam az antibiotikumot, beadtam neki, majd megszemléltük, ahogy pöttyösödik. Doktornő másikat írt, attól is.Tiszta kétségbeesett volt, mire a férjem, aki egyébként mániákusan kétszer elolvas minden összetevőt mindenen, rájött, hogy a tejsav lehet a ludas. Szerinted itt melyikünk volt hibás? Szerintem mindannyian, azóta nagyon figyelünk erre is.

2014. jan. 3. 21:37
 18/18 anonim ***** válasza:

én gyerekem is allergiás egyik antibiotikumra, másikra nem. ti honnan tudtátok meg, hogy melyik összetevőjére allergiás?

nekünk amúgy csak az az antibiotikum van beírva az orvosnál, összetevő nincs, mert nem tudjuk mire is allergiás azon belül.

2014. jan. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!