Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik nektek...

Melyik név tetszik nektek ezek közül a legjobban?

Figyelt kérdés

Lány nevek: AIDA, ALEXANDRA, ALICIA, AURÓRA, BARBARA, DANIELLA, ELZA, FATIMA, FERNANDA, FLORENCIA, IZABELLA, KAROLA, KÍRA, LUDMILLA, MAURA, MERCEDES, MIA, NATÁLIA, PALÓMA, PAMELA, PATRÍCIA, SEHEREZÁDÉ, SZULTÁNA,

Fiú nevek: AHMED, ARMANDO, BRÚNÓ, LEÓ, LEON, MAXIMILIÁN, SZELIM,

2014. jan. 2. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Auróra, Brúnó.
2014. jan. 2. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Én elég rugalmas vagyok, úgy tűnik, néhány ezek közül is tetszik.:)

Aida, Alexandra, Alicia, Daniella, Elza, Izabella, Kíra, Mia, Patrícia, valamint Brúnó, Leó, Leon. A Szelim is egészen kedves.

Off: MIÉRT kell undorítónak és hasonlóaknak nevezni neveket, csak azért, mert személy szerint valakinek nem tetszik? Nem lehetne csak a kérdésre válaszolni?

2014. jan. 2. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Fatima, Izabella, Ludmilla.

Ahmed.

Nekem ezek tetszenek legjobban.

2014. jan. 2. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Lány közül: Aida, Auróra, Daniella és Mia.

Fiú közül: egyértelműen Leó.

2014. jan. 3. 17:05
 15/15 sziszi1118 ***** válasza:

Lány nevek közül: Izabella, Natália.

Fiú nevek közül egyik sem tetszik, de ha muszáj lenne választani, akkor talán Leó.

2014. jan. 13. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!